שאלה:פרטי בניין שאלה:פרטי בניין יש אתר שבו אוכל לראות פרט חיבור של פרגולה? תודה רבה
ה הקטלנית האמיתית New member 4/11/04 #1 שאלה:פרטי בניין שאלה:פרטי בניין יש אתר שבו אוכל לראות פרט חיבור של פרגולה? תודה רבה
ה הקטלנית האמיתית New member 6/11/04 #2 אין תגובה../images/Emo7.gif נכתב ע"י הקטלנית האמיתית: שאלה:פרטי בניין יש אתר שבו אוכל לראות פרט חיבור של פרגולה? תודה רבה לחץ כדי להרחיב... אין תגובה אין סיכוי לעזרה?
אין תגובה../images/Emo7.gif נכתב ע"י הקטלנית האמיתית: שאלה:פרטי בניין יש אתר שבו אוכל לראות פרט חיבור של פרגולה? תודה רבה לחץ כדי להרחיב... אין תגובה אין סיכוי לעזרה?
S s h i r i 1 New member 6/11/04 #3 אני לא מכירה אתר כזה נכתב ע"י הקטלנית האמיתית: שאלה:פרטי בניין יש אתר שבו אוכל לראות פרט חיבור של פרגולה? תודה רבה לחץ כדי להרחיב... אני לא מכירה אתר כזה אבל אולי כדאי לנסות לחפש באינטרנט לפי שם של חברה שמייצרת פרגולות. או לשאול בפורום עשה זאת בעצמך
אני לא מכירה אתר כזה נכתב ע"י הקטלנית האמיתית: שאלה:פרטי בניין יש אתר שבו אוכל לראות פרט חיבור של פרגולה? תודה רבה לחץ כדי להרחיב... אני לא מכירה אתר כזה אבל אולי כדאי לנסות לחפש באינטרנט לפי שם של חברה שמייצרת פרגולות. או לשאול בפורום עשה זאת בעצמך