שאלה פשוטה בנוגע לייחס בליינדים

james231

New member
שאלה פשוטה בנוגע לייחס בליינדים

;שלום לכולם אנחנו חברה שמשחקים פוקר בערך פעם בשבוע על סכומים צנועים (50 ש"ח כניסה) המשחק נערך בסגנון טורניר ולא סיט-אנ-גו האם מישהו יכול להמליץ לי על יחס צ'יפים-בליינדים שמתאים למשחק כזה? זאת בהנחה שאנחנו מתחילים מ 5-10 ומעלים כל רבע שעה... כוונתי הינה כמה צ'יפים הכי נכון לתת לכל שחקן בכניסה? תודה למי שיעזור!

שתי שאלות חשובות

1 כמה חברי המשחק? כאילו כמה אתם רוצים שאנשים ישארו לשחק? 2 האם יש ריביי?

james231

New member
תשובות:

1. משחק חברי, אבל עד גבול הטעם הטוב (בכל זאת באים לנצח...). בדרך כלל משחקים 5-6 אנשים והמשחק אורך כשלוש שעות. 2. משחקים עם ריביי- בשעה הראשונה של המשחק (ז"א אחרי שהבליינדים עולים פעם רביעית אין יותר ריביי).

2המרפא

New member
בגלל שזה ריביי אתה יכול להתחיל קצר יותר

כשהייתי משחק עם החברה החלטנו לשחק מבנה מאוד עמוק וגם היינו משחקים בין 9-18 איש. היינו מתחילים בסביבות 150 בליינדים וככה זה היה מאפשר לך לתמרן כשהבליינדים לא עולים בצורה היסטרית

אממ

אם הבליינדים הם 5 -10 הייתי נותן לכל אחד 2500 בערך , זה גם יתן לכם לשחק חברי אבל גם יגרום לזה שיהיו קניות בשעה הראשונה

james231

New member
תודה!--- אבל...

האם יש איזהו שהיא נוסחא לזה? כוונתי הינה נוסחא שמשתנה בהתאם למס' השחקנים/גובה הבליינדים ועליית הבליינד????

shaywh

New member
לא, והייתי עושה פחות בליינדים

הוא המליץ על 250 בליינדים שזה הרבה יותר ממה שצריך לטורניר. אם המשחק שלכם עובד בהילוך גבוה והרבה "רי-ביים" וזה מה שאתם אוהבים אז לא הייתי מפרגן יותר מדי עם הבליינדים, נניח 50 ועלייה בקצב רגוע. אם הריביים זה כדי לפרגן לחברים שנפלו ואנשים לא דוחפים כל הזמן אז הייתי נותן יותר בליינדים (100 נניח או 150 אפילו) ומעלה אותם בקצב יותר גבוה כדי לקדם את האקשן. תשתדל לסדר את זה ככה שישארו בסה"כ 60 בליינדים אחרי שעתיים וחצי, זה הרעיון הכללי. תשחק עם זה איך שבא לך לפי מה הולך טוב.

למעלה