שאלה פשוטה ב בפרימייר 6.

• פותח הנושא kkdd
  • פורסם בתאריך

kkdd

New member
שאלה פשוטה ב בפרימייר 6.

שלום לכולם חיברתי את המצלמת וידאו שלי עם חיבור DV לכרטיס FIREWIRE (זאת התקנה ראשונית של התוכנה ושל הכרטיס) ורציתי לדגום, שעשיתי PLAY בתוכנה ראיתי את הסרט זז במצלמה אבל לא ראיתי במחשב כלל ושלחצתי LOG IN/OUT אם המספרים המתאימים גם לא עזר למה זה? ורק הקבל של DV צריך להיות מחובר למצלמה?

kkdd

New member
ועוד שאלה ברשותכם.....

אני צריך לשחק בהגדרות של התוכנה "בפרימייר 6" אחרי שהתקנתי אותה? לשנות דברים? להוריד "וי" להסיר "וי" ? והבנתי שאני יכול להמיר אותם ל DIVX והתקנתי DIVX 5.5 אני באמת יכול להמיר אותם ישירות ל DIVX או שאני טועה? אני פשוט מאוד חדש כאן, ואין מאמר על התוכנה הזו
ככ לא הייתי מציק לכם

kkdd

New member
למה אתם לא עונים לבעייתי? ../images/Emo10.gif

זה מאוד דחוף לי, וחשוב לי ולפי דעתי בעיה כזו אתם בטוח יודעים לפתור.... אז אפילו (אולי) שהשאלה קצת דבלית, תוכלו לענות לי עליה בבקשה?

yanuka

New member
אני אנסה לעזור

בעיקרון בשביל לדגום אתה צריך ללחוץ על record ולא על play אבל יש עוד אופציה בחלון של ה capture שאתה בוחר את התוכנה כבעלת שליטה במצלמה, אצלי זה לא מופיע כי לא מחוברת לי מצלמה למחשב... או שאולי המצלמה צריכה להיות במצב של VTR, אלו האופציות שאני יכולה לחשוב עליהן כרגע

kkdd

New member
אני ממש נואש לעזרה, כנסו רגע ../images/Emo10.gif

אני ממש נואש לעזרה. אולי הדרך שאני עושה היא לא טובה. אני מכבה את המחשב והמצלמה, מחבר את הקבל DV לכרטיס FIREWIRE ולמצלמה. ואז מדליק את המחשב, ומפעיל את התוכנה מה אני צריך לעשות מעכשיו והלאה כדי שאני אראה את מה שצילמתי במחשב ושאוכל לדגום. תודה לעוזרים.

kkdd

New member
האמת? קראתי את זה לפני שכתבתי את

בעייתי, אבל כתבתי בהודעות שלי עוד כמה שאלות שעליהם אין לי תשובות תוכל להקדיש דקה מזמנך כדי לענות עלייהן? "רק הקבל של DV צריך להיות מחובר למצלמה?" "אני צריך לשחק בהגדרות של התוכנה "בפרימייר 6.5" אחרי שהתקנתי אותה? לשנות דברים? להוריד "וי" להסיר "וי" ? והבנתי שאני יכול להמיר אותם ל DIVX והתקנתי DIVX 5.5 שאלתי היא האם אני באמת יכול להמיר אותם ישירות ל DIVX או שאני טועה?"

roli

New member
בדקת בהגדרות דגימה

שה input מכוון על dv1394? יכול להיות שהכבל מפעיל את המצלמה אבל המחשב מנסה לדגום מכניסה אחרת.

kkdd

New member
סליחה על הבורות אבל.....

איפה הן "הגדרות דגימה" ? אני באמת לא יודע איפה זה

roli

New member
בחלון הדגימה

בלשונית settings ב edit העליון אתה נכנס ל capture ושם יש לך את זה.

kkdd

New member
יש לי רק קול ואין לי תמונה ../images/Emo10.gif ....

למרות שעשיתי כל מה שאמרתם לעשות

ehudt

New member
לשאלותיך

רק הכבל DV צריך להיות מחובר מהמחשב למצלמה. לגבי ההגדרות, זה תלוי - אם הכל פועל, אין צורך. אם יש משהו שלא פועל צריך לשנות הגדרות. לגבי DivX, אני די בטוח שבפרימייר 6.5 יש אפשרות לעשות EXPORT לDIVX. אחרי שאתה גומר את הסרט אתה הולך ל- File>Export Timeline ואז לוחץ Movie ונכנס לsettings ושם אתה בוחר DivX

kkdd

New member
תודה רבה רבה ../images/Emo13.gif

שיהיה לך שבת שלום שקטה ומבורכת ולכל הפורום הזה

kkdd

New member
חיפשתי את DIVX במקום שאמרת ואין ../images/Emo10.gif

לא מצאתי אותו פשוט אין אותו אתה בטוח שרשמת נכון? ובדקתי, ומותקן אצלי DIVX 5.5 ועוד שאלה פשוטה וקטנה ואיך עושים שהכתוביות יהיו בעברית? ואיך עושים אפקטים? תודה על הסבלנות

kkdd

New member
יש לי רק קול ואין לי תמונה ../images/Emo10.gif ....

למרות שעשיתי כל מה שאמרתם לעשות

kkdd

New member
שאלה אחרונה וזהו..... תודה לכולם.

חיפשתי את DIVX במקום אמרו לי ב FILE-> EXPORT TIMELINE ->MOVIE לא מצאתי אותו פשוט אין אותו ובדקתי, ומותקן אצלי DIVX 5.5 ועוד שאלה פשוטה וקטנה ואיך עושים שהכתוביות יהיו בעברית? ואיך עושים אפקטים? תודה על הסבלנות

kkdd

New member
איך קוראים ל.....

לפקודה שמחברת בין הכתוביות, לאפקטים והכל?

למעלה