שאלה פשוטה על אי ביי:

trilliane

Well-known member
מנהל
אין שום קשר; פייפל שואבים את הכתובת מנתוני ההזמנה

וכל כתובת שמשלמים דרכה בפייפל נרשמת אוטומטית בספר הכתובות של פייפל (בדוק, מניסיון). זו לא חייבת להיות כתובת אמצעי התשלום.

שאלה פשוטה על אי ביי:

שלום לפורום שתמיד עוזר לי! אשמח אם מישהו יחסוך ממני את הטרחה לקרוא את כל התקנון של אי ביי בחיפושי התשובה לשאלתי כה פשוטה! אני עברתי לגור בשומרון ולקבל חבילות עכשיו לא יהיה פשוט כמו שהיה בתל אביב. והשאלה שלי : האם לפי התקנון של איביי מותר לי לקנות משהו באמצעות חשבון שלי אך הכתובת למשלוח ושם המקבל יהיה שם החבר/ה שלי שיעשו לי טובה וייקבלו במקומי את החבילה? אם לא - אשמח להצעות מה עושים?

Amiram_e

New member
זה לא קשור לתקנון איביי

כשאת מבצעת תשלום בפייפל את יכולה להוסיף כתובת חליפית למשלוח, זה יכול להיות חבר, או לקוח שלך. מי שתרצי.
חשוב מאוד להקפיד לבצע הזמנה עם הכתובת הרלוונטית למשלוח ולא להודיע למוכר כלאחר יד שבעצם לא ישלח לכתובת הקבועה שלך אלא לכתובת אחרת.
במקרה כזה הוא מאבד את הגנת המוכר.

תודה על המענה, עמירם!

לגבי הוספת הכתובת אני ידעתי שאפשר - ומה עם שם שאינו השם שלי? זה בסדר? אני מעולם לא רכשתי משהו שאינו עבורי או לא על שמי...

trilliane

Well-known member
מנהל
חידוד: אין קשר לתשלום בפייפל; את הכתובת משנים/בוחרים באיביי

לפני שלב התשלום (שיכול להיות פייפל ויכול להיות כ"א או השיטה החדשה שלהם שאם לא נכנסה תיכנס בקרוב).

trilliane

Well-known member
מנהל
ברור! הרי כך שולחים לחברות שמספקות כתובת מקומית ושולחות הלאה

וכך אנשים שולחים לעצמם כשהם בחו"ל (למלון או למקום שהם מתארחים בו), וכך אפשר לשלוח למישהו מתנה וכך עובדים דרופ-שיפרים. את יכולה להכניס בכתובת המשלוח איזו כתובת שבא לך. זה נכון לאיביי, לאמזון ולשלל חנויות מקוונות אחרות.
&nbsp

למעלה