שאלה פשוטה

שאלה פשוטה

שאלתי מופנית לאלה מבניכים שלא מעשנים, ויצא להם להתנשק עם מישהו שכן האם זה כל כך נורא? :\

bulb

New member
...ולאכול סטייק זה כמו לתת ביס לפרה חיה

jdpworld

New member
שיהיה....

כל אחד וההקשרים שלו,גם שמודה,את החיבור לא רואה.

זמשוש

New member
נורא ואיום

בני הזוג שלא מעשנים צריכים לשכנע את בני זוגם שכן מעשנים- להפסיק לעשן. סיגריות? זה מגעיל בכל מצב.

mika tal

New member
לקחת בפרופורציה. אעדיף שבן זוגי לא יעשן, אך

גם אם כן, אפשר להסתדר עם זה..

magenta73

New member
אהמ...

בני זוג שלא מעשנים ועישון מפריע להם ומגעיל אותם, צריכים מההתחלה ללכת על אנשים לא מעשנים. הם לא יכולים ללכת על משהו מעשן במטרה מראש לשנות אותו. נגיד ועישון הוא סוג של תכונה. ואת לא אוהבת את התכונה הזאת... מה תעשי? תהיי עם משהו למרות התכונה ואז תנסי לשנות אותו? או שתגידי, התכונה הזאת לא מוצאת חן בעיני, אני אוותר על התענוג... ???

זמשוש

New member
ברור

אני לא אפסול מראש בחור שאני יודעת שמעשן ואני לא אצא עם אחד שמעשן במטרה לשנות אותו בהמשך אבל עדיין... סיגריות זה מגעיל וזה כן נורא ואיום להתנשק עם מישהו שבדיוק כיבה סיגריה וכל המעשנים צריכים להפסיק עם זה - זו עובדה.

magenta73

New member
אהמ...

זה מגעיל אותך, לא אותם. וזה שזה לא בריא זה משהו אחד, וזה ש"כל המעשנים צריכים להפסיק עם זה" זה משהו אחר. אני, בתור מעשנת, תמיד מודיעה מראש שאני מעשנת. נקודה. מי שזה מגעיל אותו - שלא יתעסק איתי. ובטח שלא ינסה לנשק אותי ואז יעשה פרצוף חמוץ... וגם זו עובדה.

magenta73

New member
אני לא מדברת על זה

וזה לא קשור. אני מדברת על זה שאותך זה מגעיל ואת מראש בוחרת ללכת עם משהו בידיעה מראש שזה חייב להשתנות. כלומר, לא מקבלת אותו כמו שהוא, אלא מראש,, מציבה תנאים - הוא חייב להפסיק לעשן. לא הוא לא. אם עישון מפריע לך, אל תלכי מראש עם מעשן. זהו.

זמשוש

New member
את קוראת עברית...נכון?

חיזרי שתי תגובות שלי למעלה וקראי שוב. הדבר היחיד שאני עושה מראש זה להעדיף לא מעשנים. אבל והיה ויקרה ואצא עם מעשן... אני לא ארגיש רע עם עצמי אם הוא ידע שאני לא נהנית לנשק אותו אחרי סיגריה (וזה מבחינתי לא נחשב הצבת תנאי, זו פשוט דעתי בנושא. מצחיק אותי שאת מתעקשת להוכיח אותי בטעותי ולא מקבלת את דעתי...) נ.ב אני לא מתביישת להגיד לאנשים אם הם מסריחים מסיגריות (ללא קשר לבן זוג)

צאצי

New member
תמיד אפשר לקחת מסטיק

אם העישון כל כך מפריע לך אצל בן הזוג שלך את יכולה לבקש ממנו שלא יעשן שהוא איתך , ושיהיה עליו תמיד מסטיק

למעלה