שאלה. צהריים טובים

meitalbal

New member
שאלה. צהריים טובים ../images/Emo13.gif

היי, שבוע שעבר שלחתי הודעה בפורום ודילגת עלי,לכן שלחתי שוב..
היי לאונרדו, מה שלומך? אני "קוראת סמוייה" כבר זמן מה בפורום ותהיתי אם תוכלי לעזור גם לי אז ככה.. אני חיילת משוחררת כבר חצי שנה ומאוד מבולבלת ולא בטוחה לגבי ה"המשך והתחלת החיים האמיתיים", בעוד מספר חודשים אני מתכננת לטייל כמה חודשים בחו"ל עם חברי וחוששת שאולי הטיול לא יטיב עם הקשר שלנו (למרות שכרגע הכל מעולה!) ולקראת שנה הבאה מתכננת ללמוד תקשורת חזותית/ אדריכלות. אשמח אם תייעצי לי לגביי ה"המשך"... תודה רבה, מיטל (שלחתי את פרטיי במסרים.. )

שלום לך ....

החיים האמיתיים כבר התחילו, יקירתנו... מה שעשית בצבא וגם כעת הוא לא ביטול זמן כי אם זמן מהותי..לפעמים מן "הבטלה" מ"החלום בהקיץ" מגיעות ההבנות החשובות מכל... מספרים שתומס אדיסון שהמציא מעל מאה המצאות בתחום החשמל בעיקר, היה נרדם לשנת צהיים ושהיה מתעורר היה רושם את המצאותיו..משום שהיה מקבל מסרים באמצעות חלומות...בשנתו.. זה ראשית כל..ח... ושנית...הטיול יעשה טוב לקשר שלכם..אתם תלמדו להיות קשובים לצרכים אחד של השני..לתת ספייס אחד לשני..וגם תהיו ממש במקומות מיוחדים... לגבי ההמשך... אני חושבת שאת מאוד מוכשרת לתחומים מדעיים..של מחקר ומצד שני יש לך צורך לעבוד מול בני אדם ולא מול מבחנות..את גם מאוד ביתיצת ותרצי להקדיש לבית ולמשפחה לפחות בשנותיהם הראשונות של הילדים..יכול להיות ששתי קרירות יהיו באופק.. נראה לי שמה שתבחרי יהיה ממש טוב כי את מאוד מחוברת לעצמך..ומודעת וגם מצויה בקשב... אם את רוצה תשאלי על תחומים בהתם את מתלבטת ואעזור..אך למעשה את קיבלת את הרון הכי מדליק..וירד שאומר הל פתוח הג'וקר של הרונים...

למעלה