שאלה/קושיה/תמיהה

רסקול

New member
שאלה/קושיה/תמיהה

<ומותר גם לצחוק, להשתעשע, להתחכם> יש לי תכונה ממש מוזרה. יש גברים שאני נמשך אליהם בטירוף, ואחרי שאני שוכב אתם פעם או פעמיים אני ממש לא מסוגל לשכב אתם יותר, או לפחות, אין סיכוי שאגמור, ולא חשוב כמה הם יתאמצו או יהיו מקוריים. זה לפעמים קצת מביך, כי כשאני שוכב עם מישהו אני "נותן את כולי" - נפשית ופיזית [בלי חדירות], ובן הזוג/הפרטנר נוטה פעמים רבות ל"התאהב" בי. השאלה, האם אני לא מצליח לגמור בגלל שהוא "התאהב" בי? האם אני לא מצליח לגמור בגלל שהוא לא מעניין אותי מינית לגמרי? אגב, זה יכול להיות עם הגברים הכי חתיכים והכי סקסיים. גם, קרה לכם פעם שמישהו ירד לכם ובשלב מסויים הבנתם שזה לא זה? למה? אני זהיתי מזמן שני סוגים של "יורדים". כאלה שיורדים כיוון שזו "הסטייה" שלהם, והם בעצם מתעסקים בעצמם ואתה והזין שלך בכלל לא חשובים, והסוג השני המתלהבים ממך, אצלם ברוב המקרים אני גומר, אבל גיליתי למשל, שאם מוצצים לי את העטרה בזמן הלא נכון, או לא נוגעים בי בצורה מסויימת אין סיכוי שאגמור יותר. אמא'ללללללללללהההההההההההה, כמה בעיות......... מהצד השני, אני מתחרמן מאותו גבר כבר 20 שנים, והוא לא בא לו עליי, ויש לי בחור כבר 4 שנים שמצליח להפתיע אותי באופו שיטתי בסקס, ואני משתגע כשאני רואה אותו, ויש לי עוד אחד, שאין סיכוי שאשכב אתו ורק כשאני מריח אותו או רואה את הצללית שלו אני חוטף זקפת ענק. אמא'ללללללללללללהההההההה- אני ממש חולה.

white star

New member
../images/Emo54.gif אולי אתה צריך משו מעבר

אולי הגעת לשלב שאתה רוצה חבר ולא סתם סטוץ כי זה באמת סתם... לגבי הגמירה - לכל אחד יש מה ש"מדליק" ומה ש"מכבה" אותו

רסקול

New member
עם חבר זה הכי קשה

אחרי חודש/שיים או שלושה אני מתחיל לפנטז על סקס עם דמויות אחרות כדי לגמור. מההודעה שאני כתבתי גיליתי - 1. הבחור שמחרמן אותי קבוע, יש בו ולו סוג של מבנה גוף ואופי שלעולם לא יהפכו אותו ל"חבר שלי", כלומר נשמר איזה מרחק מסויים. 2. הבחור של 20 שנים, זה שהוא לא רוצה לשכב אתי מחרמן אותי, למרות שהיינו חברים קרוב לשנה תמימה [וגם אתו משלב מסויים הייתי צריך לפנטז על סקס עם אחרים] 3. וההוא שבכלל לא רוצה אותי, אני מניח שברגע שאשכב אתו יותר מפעמיים ייגמר לי ממנו.

sheinkyo

New member
טוב, זו בעייה כלל עולמית ../images/Emo13.gif

גם בנות ובנים סטרייטים לגמריי שדיברתי איתם הודו לי שאחרי הילד הראשון הסקס זה כבר לא משהו, ואני מכיר אפילו שכמעט לא עושים סקס "בנאלי" בבית כי הסקס כבר "חוזר על עצמו" וכבר לא "זה" כי הם יודעים מראש את כל התסריטים וכל מה שיקרה ואיך בן/בת הזוג יגיבו. הקיצר, כמו בכל דבר: השגרה הורגת את הכיף... הפתרון הוא גיוון: סקס בג'קוזי (זהירות: זוג שאני מכיר שמו יותר מידיי סבון בג'קוזי, ובמקום סקס הם ניגבו 3 שעות את כל הררי הקצף ובועות הסבון שהגיעו לתיקרה.), סקס במקומות חדשים, סקס בחו"ל אבל כולם אמרו לי במפורש שהם מקנאים בהומואים שהם יכולים לצרף בהרבה יותר בקלות פרטנרים לסקס, שזה הפתרון הכי טוב להעלות את להבות החשק בזוגיות. שזורקים את הקנאה המטומטמת או את הרכושנות האגואיסטית - אפשר לגוון בכיף חוזר של של החיפוש, ההידלקות, החיזור, ההתנפלות ההדדית, כיבוש וחדירה למקומות חדשים ולא נודעים..... לא מעט גם נדלקים לאפשרות של אורגיות ולסקס עם עוד שניים (ויותר), ככה שזו לא בעייה למצוא. בשבילי זה מאד מדליק - לראות את החבר נידפק ממש לידך על ידי כוסון או שאני החבר מזיינים ביחד זוג אחר, או שני חמודים שהרמנו במועדון. אחרי הסקס שנשארים לבד במיטה, מחליפים חיבוקים וצחוקים והחיוך לא יורד מן הפרצוף יום שלם.

למעלה