שאלה קטנהה

שאלה קטנהה

שמעו אני בן יחיד עכשיו קבלתי פטור מי הצבא על נפשי........ עכשיו בעבודות שואלי אותי למה אתה לא מתגייס אני עושה להם בן יחיד נפיל את זה על בן יחיד........ עכשיו זה בדרך כלל רשום להם במחשב בכול העבודות למה אני לא מגויס ? רשום שיצאתי על נפשי? אי אפשר לשנות את זה במקום זה לבן יחיד ? איפה אני מקבל יותר תנאים יחיד או נפשי ? נפשי זה הצבאה אוצי אותי לבד לא הוצאתי את עצמי................

lala land

New member
בן יחיד לא מקבל פטור מצה"ל

מאוד מקווה שיפעלו שסיבת הפטור מצה"ל תהיה נגישה למעסיקים. אין סיבה שמי שפטור מחובות המדינה יהנה מזכויותיה

Haunted

New member
מה הקשר ?

אין שום קשר בין בן יחיד לפטור מהצבא. כל מעסיק שתגיד לו שלא עשית צבא בגלל שאתה בן יחיד יצחק עליך, וגם כנראה שלא יקבל אותך לעבודה. אם קיבלת פטור עקב בעיה נפשית מוצדקת, זה משהו אחר. אבל אם פברקת משהו נפשי כדי לדלג על הצבא אז שא בתוצאות.

כתוב שיש לך פטור רופאי סביר להניח...

תסתכל מהכתוב על תעודת השחרור שלך. אין דבר כזה פטור על זה שאתה בן יחיד...צה"ל מגייס את כל ה בנים היחידים, ככה שמי שתגיד לו את זה ידע שאתה מחרטט אותו.

DoubleD

New member
חח אהבתי את השורה האחרונה

שפיץ יקר, אם אתה לא כשיר רפואית / נפשית לשירות צבאי סביר להניח שהרבה מעסיקים ירימו גבה, ובצדק. הפיתרון הכי מציאותי הוא להוציא אישורים רפואיים אזרחיים שמפרטים שאתה כן כשיר לביצוע אותן עבודות ספציפיות שאתה מתראיין אליהם, למשל לעבוד בחנות בגדים זה נראה לי שולי מבחינתם... לעומת זאת עבודות רציניות יותר ידרשו ממך פירוט רפואי מלא כתנאי להעסקה... וכמו שאמרו כאן: בן יחיד לא מקבל פטור משירות בצה"ל, הוא פשוט צריך להוציא אישור הורים להתגייס ליחידה קרבית. מה שבטוח, שקרנים תופסים בסוף...

alomm

New member
אני די שונא באופן כללי אנשים שמשקרים

בלי קשר אליך כמובן. וכמובן אני מקווה שרוב המעסיקים מפעילים הגיון סביר. אז או שתגיד את האמת ותתמודד איתה או שתנסה למצוא שקר או תירוץ טוב כי כמו שגורג' מסיינפלד אמר "זה לא שקר אם אתה מאמין לזה"...

אבל

אני לא בא לשקר אני פשוט הייתי בתקופה לא הכי טובה עברתי כמה דברים ובגלל זה הוצאו אותי על נפשי בצבא.......... מה אני יגיד לה שיצאתי על נפשי ....... אין לי שום בעיה נפשית או משהו......... הצבא פשוט לא גייס אותי מה אני יעשה......... הרבה עבודות רוצים לדעת מה בקשר לצבא מה אני יעשה... על נפשי לא יקבלו אותי זה בעיה...... אבל בן יחיד זה משהו אחר הרבה אמרו לי להגיד בן יחיד . ......... יש אבל אנשים שהם בנים יחדים כמוני שפשוט לא יוכלים להתגייס כי פשוט ההורים צריכים עזרה ההוריםש לי מרווחים על הפנים אז הם צריכים עזרה אז צבא זה בעיה........ ומאיפה אני יוכל להביא אישורים שהכול אצלי תקין ?

ויש מצב שלא יצתי על נפשי

יש מצב שלא יצאתי על נפשי בפטרו קבלתי רשום לי לא יודע עם זה רפואי או נפשי אין לי מוסג הודעה למלש"ב שוחר על תוצאות בדיקה רפואית בתאריך... מצאה אותך הועדה הרפואית בלתי כשיר ארעית לשירות הביטחון אם הרופא המטפל בך יפנה ללשכת הגיוס בכתב... הצהרתך בה הינך מוותר על הסודיות הרפואית נעביר אליו את האבחנה הרפואית חתום ד"ר ......... פסיכיאטר איך אני בודק על מה יצאתי זה מה שרשום לי...

לlala land

מה קשור הם לא רוצים לגייס אותי אז מה אני לא יקבל את כול הזכויות ? מה אני השם .........

lala land

New member
יש לצה"ל חיילים עיורים

נכים על כסא גלגלים. וחיילים ברמות שונות של אוטיזם. ראיתי חיילים שכל מה שעשו בשירות שלהם זה לגרוס ניירות לא מקבל אף תירוץ! כל אחד תורם כמה שהוא יכול

EmGee

New member
תנסה להגיד שסיבת הפטור שלך

היא אנאלפאביתיות

DoubleD

New member
מכיוון שזו "הודעה למלשב"

אין לנו איך לעזור לך אתה לא נחשב בתור חייל משוחרר, לא הייתה לך תקופת שירות מינימלית על פי מה שכתוב, הרופא האזרחי שלך צריך לפנות בצירוף הצהרת וויתור הסכם סודיות שלך ללשכת הגיוס ואלה יעבירו אלייך את האבחנה. נסה בפורום "המשתמט" בטוח יש כזה בתפוז

זה לא נוסח של תעודת פטור../images/Emo4.gif

ועל תעודת פטור אפעם לא חתום רופא. אלא מפקד לשכת הגיוס. ובלתי כשיר ארעית-זה פרופיל 24. לא פטור. תודה, ושלום.

DeadGardens

New member
חחחחחחחחחחח אתה רציני או שאתה מסתלבט עליי?

"חתום ד"ר... פסיכיאטר" נו אז מי שרואה את זה מה הוא מבין? אם היה כתוב לך ד"ר שקר-כלשהו-קרדיולוג היו מבינים שזה רפואי אבל חתום לך על זה פסיכיאטר.אז על מה יצאת?נפשי. אין דבר כזה לצאת על היותך בן יחיד. בנים יחידים פשוט לא מגייסים לקרבי אלא אם כן מביאים אישור מההורים. בנים יחידים עם בעיות כלכליות ומצוקות משפחתיות זה כבר הקלות ת"ש

EmGee

New member
זה פורום חיילים משוחררים

לא פורום משתמטים, אני בטוח שתמצא בתפוז מקום יותר נחמד לשאול בו שאלות על איך למזער את הסוציומטיות שלך.

למעלה