שאלה קטנה אם לא קשה בבקשה.

שאלה קטנה אם לא קשה בבקשה.

אישה שלי רוצה אני שואל פה בבקשה מתי זה זמן טוב מבי כלב אמסתף בבית בשביל בן שלנו ישראל ? מה יותר טוב קונה בישבילו ? אמסתף גדול ? אמסתף קטן חמוד מאימא שלו רק חודש ? בבקשה עונה לי . באמת תודה רבה .

סויה 1

New member
אדוני היקר...ברוך שובך ../images/Emo24.gif

הרבה זמן לא היית פה...התגעגנו אליך. אני כל הזמן אומרת חברים שלי"איפה מר צצשווילי...אולי הוא חולה ..חס וחלילה " אנחנו תמיד אוהבים לקרוא מה אתה כותב.אדוני איש מאוד מצחיק...חבל"ז... רק יש קצת שגיאות כתיב...אין דבר .. אתה שואל :"מתי זה זמן טוב מביא כלב אמסתף בבית..."? אני חושבת ,כלב אמסטף הוא קצת כלב אגרסיבי...יש לך אישה וילדים קטנים למה לקחת סיכונים?. אולי אדוני יקח כלב פינצ'ר.זה כלב קטן וחמוד ובכלל לא אגרסיבי. ד"ש לאישה ולילדים ... סויה.

אני חושב גיברת שותקת יותר טוב !

גיברת לא מבינה אישה מדברת הרבה כמו פיזדה לא שכל בראש שלה בסוף אנשים לא אוהב מדברים אותה . בבקשה אני לא רוצה את מדברת לא כותבת תשובות שאלות שלי . תודה רבה . אדון ספציאליסת נחשים אולי מבין קצת כלבים ? כותב מה יותר טוב כלב אני מבי בבית בשביל בן שלי ישראל ? באמת תודה רבה .

רסקול

New member
ככה אתה מדברת אל גברת סויה נשיאת

הפורום, אני מזה נעלבת מאתה מדבר ככה אל בחורה יפה סויה. אם בן שלך אוהב בנים כמוני ואני פוגש אותו במקומות שלנו, אני מבטיח לך אני משאיר לו איקי על צוואר. בענין האמסטף, צריך אתה מסתכל במפה אסטרולוגית של בית, של העיר ושל הכלב, ורק אז יש מביא גור ולא כלב גדול בריון אוהב לטרוף נשים.

אני מזה מציעה לך אחי לא להיתערב ../images/Emo91.gif ../images/Emo70.gif

למה סויה ליכלכה עליו חופשי חופשי אח שלי וגם על הגרוזינית עם הפיטבול היו לה יציאות מסריחות חב"לז
סויה נשמה אני מת עליך נשמה אבל את ליפעמים לא יודעת מתי להפסיק וביגללך אנשים ברחו מיפה אחרי שהיו לך יציאות עליהם תרגיעי קצת אחותי
אל תיתבאסי אחותי אבל קצת תפסת יותר מידי תחת בזמן שהקדוש לא היה פה אני לא רציתי להגיד לך שום דבר למה לא רציתי כסאח ביננו אבל חלאס עם יציאות גזעניות אחותי למה את לא רוצה לראות איך אוסנת והסקסית יקרעו לך את הצורה
שבת שלום

רסקול

New member
סויה היא מותק, וזהו

אם אני אומר את זה כשאני מעדיף בחורים בעיקרון, אז אני יודע מה אני אומר.

סויה 1

New member
אלברט יקירי...

לא לא תפסתי תחת...(אבל נהניתי שלשום...הקדוש מיאמוטו הקיסרית ואני ...) בסך הכל עזרתי לשמור על הפורום שלא יתפרק בהיעדרו של ה"קדוש". יציאות גיזעניות? לי?...קצת הומור אלברט...תרגיע אחי...לך לישון תנוח או כמו שאומר "הקדוש" "תשתה כוס מים".אתה לא מכיר אותי...אל תתיימר אפילו...כי אם היית מכיר אותי באמת היית מדבר אחרת. שבת שלום גם לך.

עצה קטנה אחותי....../images/Emo91.gif../images/Emo206.gif

תחזרי ליכתוב בסטייל שלך אחותי יעני יוצא לך מצחיק חב"לז איך שאת מנסה בכוח ליכתוב כמוני וכמו הקדוש
למה את לא מתאים לך היציאות שלנו יעני מנסה ליכתוב בכוח כמו אחת מהחברה אין לך את זה אחותי אין מה לעשות
אני ילך מתי שיבוא לי לישון כפרה וישתה מים מתי שיהיה בזין שלי לשתות תתחילי להיתאפס על עצמך אחותי למה את פאטת עם היציאות שלך שמזייפות חב"לז
יופי שנהנת לקבל בתחת בזמן שאני נקרעתי במבצעית אחותי ממש חכמה לצחוק ביגלל שאני בצבא
אני לפחות קרעתי את התחת בשביל המדינה ולא קיבלתי בתחת בפורום
יחי ההבדל הקטן נשמה
למה לא באת למסיבה מאמי
אוסנת אמרה לי שלא באת למסיבת פרדה מהקדוש אני לא יכולתי לצאת לאפטר את מה הסיפור שלך
הבנת רמז אחותי
סבבה
שבת שלום

TAINTED SAINT

New member
עכשיו שניכם מרגיעים ../images/Emo70.gif התחרפנתם שניכם ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא רוצה לראות כאן שום המשך לשרשור הזה לא ממך ולא ממנו
שששששש.....אפילו לא מלה
יופי. סססססססאוחתכום אתם שניכם
TAINTED SAINT

רסקול

New member
קדוש, אהובי כציקאדה מיוחמת במיוחד

מה 'כפת לך? שיריבו, שיתלוננו אהדדי, שיחקו זה את זה ואותך... הם, לדעתי הצנועה, מוסיפים פלפל, שום וקצת בזיליקום לשולחן שלנו. |וואחדדדדדדדד בוסה כבירה|

TAINTED SAINT

New member
רק מתוק ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif הוא ../images/Emo214.gifמהלכת על שתיים../images/Emo70.gif

יש לו המון מלים כאלו.... מחברות שלמות....מגרות גדושות... יום אחד הוא עוד יהיה משורר
ואז כשנראה אותו בטלביזיה,נמחה דמעה ונאמר:"אני הכרתי אותו כשהיה צעיר...לפני שהתפרסם... תמיד אמרתי שיגיע רחוק...". אין שני לו אהובתי,בי נשבעתי
TAINTED SAINT

בבקשה תודיעו בפורום על הופעתו בטלביזיה ../images/Emo13.gif

אני מאוד אשמח לספר לכולם בעבודה שאני מכיר אדם מפורסם. בבקשה

למעלה