שאלה קטנה אשמח אם תעזרו

שאלה קטנה אשמח אם תעזרו

1.) האם "כינה" היה באה כתוצאה מי "רבייה" או כתוצאה מי חיידקים? (כלומר צריך זיווג? או שמספיק כמה חיידקים שיעשו את העבודה?) אשמח לקבל כמה מחקרים שעוסקים בנושא!

C H 4

New member
כמו כל יצור חי

יש המשכיות, כלומר כינה בוקעת מביצה שהשריצה כינה אחרת, וחיידק נוצר מחלוקה של חיידק אחר. לא הבנתי ממש את השאלה, משום שכפועל יוצא של "חוק הטבע" הדי בסיסי הנ"ל די ברור שכינה מגיעה כתוצאה מכך שכינים התרבו ולחיידקים אין שום קשר לעניין. בכל אינציקלופדיה, אפילו כזו שמותאמת לילדים ביסודי, תמצאי אישור לעניין. מאז פסטר מתישהו במאה ה19 די סגורים על הנושא ולא עושים יותר מחקרים בכיוון הזה.

or152

New member
שאלה קטנה

אתה אולי זוכר איך קוראים למדען שהוכיח שמדומם לא יתכן שיווצר יצור חי?

Wolverchenus

New member
לא

מה שהניסוי של פסטר הראה זה שחיים לא מופיעים ספונטנית (כמו בסיפור המקראי, האמת) התיאוריות על הווצרות חיים אינן חלק מהאבולוציה אבל הן בכל מקרה לא מנבאות הופעה ספונטנית של חיים ללא שלבי מעבר של מערכות משתכפלות שמבצעות מטבוליזם כימי כלשהו.

C H 4

New member
לא

שוב אני חוזרת וממליצה לך לקרוא על אבולוציה לפני שאתה מתווכח. בשום שלב בתאורית האבולוציה הדרווינית או בסינתזה המודרנית אין התיחסות ליצירת חיים, בטח שלא יצירה ספונטנית.

אז את כן מאמינה...

שחומר אינו יכול להפוך לחי?......אגב...פוני קטן עם,צמד הפוני,משהו קורה פה היום,בוא נדבר פה..בוא נשחק פה....

PDFTT

Please Don't Feed The Trolls אני אישית דוגל במדיניות לא לדון עם פינוקי ישירות (כולל התייחסות לתגובה (בעלת האופי הססגוני האופייני) שהוא הולך ככל הנראה לכתוב להודעה זו) - עד שידידנו הנ"ל יועיל בטובו להתייחס לתשובות שנתנו לו אינספור פעמים במולטי-דיאלוגים קודמים שהיו איתו בנושא אבולוציה (מה שהוא עשה, אזכירך, זה פשוט התעלם מהתשובות שנתנו לו, ניסח את השאלה בצורה אחרת, ואז טען מהבורות שהדרך היחידה להסביר כל דבר זה במעשה בריאה על-טבעי.) בסופו של דבר, אם לא מאכילים את מיני הטרולים, הם או עוברים ספציאציה (סימפטרית, אני משער) לכותבים נורמלים, או שהם נכחדים (ומתאבנים טוב, ליצורים עם גולגולת כל כך עבה וקשה יש פוטנציאל טוב להתאבנות.)

הכוונה לסיפור הבריאה הספונטנית?

אם כן, אז זה הדוגמה הקלאסית של ניסוי צוואר הבקבוק .. "היווצרות חיים מדומם" נשמע לי קצת מעורפל.. כי מה זה "דומם" בדיוק.. פסטר הוכיח שלא ייתכן שיווצרו חיים מפחות או יותר "כלום".. ה"פרוטו-אביוגנזה" לא בדיוק פירטה (כמו התיאוריה האביוגנטית היום, שלמרות החורים שבה, מפרטת לא מעט) מאיזה "דומם" החיים נוצרו (חוץ מאיזה אזכור מעורפל על כך שזבובים נוצרים איפה שישנם גללים באופן ספונטני, אני לא מכיר על זה כלום. )

האם ניתן לשחזר דינוזאור?../images/Emo9.gif

מהן המגבלות העומדות בפני המדע?....ועוד משהו...מדוע שאנו דורכים על נמלה זה "בסדר", אך שאנו דורכים על כלב (נניח)-זה לא מוסרי....

למעלה