שאלה קטנה- אתם ו/או הילדים שלכם

לא חשדנות, סקרנות... ../images/Emo6.gif

אם נדע למה אתה שואל, נוכל לשתף בסיפורים המצחיקים שקשורים... ככה זו שאלה כללית של: "כן" או "לא"

מאי19

New member
הילדה שלי מצחיקה אותי

אני לא יודעת אם אותך היא תצחיק. היא בת שנתיים ואומרת לי "אמא את לא מבינה" ו"אמא נודניק". ואותי זה מצחיק לגמרי. לא הייתי שולחת אותה לעשות לך סטנד-אפ, אבל אם היית אמא בת שלושים היית מבין למה זה נורא משעשע שפספוסה בת שנתיים אומרת לך שאתה לא מבין. ומה היא תגיד לי בגיל ששעשרה ? חה.

אני חייב לומר משהו ש"הפריע" לי

מההתחלה כל פעם שאני קורא את השם שלך אני חושב שאת אמא בגיל הנעורים
-פורג´, שעכשיו מאי הרגיעה אותו

זורק רעיון אדיר

ונעלם?
דפקא יהיה מצחיק לשמוע אנקדוטות מצחיקות שלנו. נו , פורג´. מה יהיה?

חם חם , טרי מהתנור ../images/Emo21.gif

דו שיח לכאורה בין ג´וניור וביני ( בפועל - בינו לבינו) - אמא כמה יבשות יש בעולם? - אל תגידי לי אני יודע : אירופה , אסיה , אמריקה , ........אפריקה...ו....נו.....אל תגידי , אל תגידי , עומד לי על קצה הלשון..... אופס , בלעתי את זה

תכננתי לסגנן את דבריי בעוףליין

ע"ס משהו לא הכי מקצועי ולנהל דיון הבעיה היא שלויזל יש הפרעת שינה קלה וגם אם לא היתה לו כזאת- שהולכים לישון בשתיים בלילה- אחרי שהאחות הקטנה שחזרה מהצבא גוררת אותך לאחות הגדולה, גם אתם תצטרכו לישון בצהריים
אני מבטיח לעשות את זה מתישהו, קרוב מאוד! [אני מבטיח שהשרשור הזה לא יהיה מצחיק
] -פורג´, שכואבות לו הכתפיים

מאי19

New member
חחחחחחחחח

בת שלושים לגמרי. 19 זה כמובן תאריך הלידה של בתי. לא סתם אמא, אמא פולנייה.

העקשנית

New member
פורג´..אנחנו מאד מצחיקים בבית הזה../images/Emo6.gif

יש דברים שאולי לא מתאים לספר.... כי זה גסויות... אבל אנחנו מצחיקים, וצוחקים, ולא שוכחים שההומור יפה לבריאות. בהזדמנות-אביא דוגמאות.

גסויות?! ../images/Emo2.gif

ליד אמא שלי אני לא מסוגל להגיד מניאק
בקשר לצחוק (נעשה את זה נקודתי)- צחוק מפלט מהמציאות צחוק כדרך להתמודדות צחוק כמסכה צחוק כדרך להיות מיוחד צחוק להסתרת רגשות צחוק בתור תחביב צחוק כדרך להסתכל על העולם צחוק בשביל לענות לאנשים (בדר"כ אירוניקה או ציניות שאמא שלי מתעבת בי
) ו... צחוק כי אתה פשוט מצחיק
-פורג´, אנס בדיחות (אני לא באמת אנס בדיחות!!!
)

העקשנית

New member
פורג´-גיליתי אצלך נטייה ל......./images/Emo8.gif../images/Emo10.gif

התפלספות
אז ככה. צחוק כמסכה וצחוק כהסתרת רגשות-הכוונה שלך -צחוק כמבוכה? לצחוק זה תמיד בריא, כשזה בא מהבטן ולא כמשהו מאולץ ומלאכותי. לגבי הגסויות-זה משהו שנעשה בלי דיבורים, אז תנסה לדמיין מה זה יכול להיות, וזה לא קשור לגיל...רוצה עוד רמז?
וזה תמיד מצחיק.... אמא שלך פולניה במקרה? או מהדור הקודם? הילדים של היום-אומרים הכל ליד האמהות שלהם. מה לעשות.... ויש לי בעייה לשלוח מחוות לתוכן ההודעה-גם אצלכם זה ככה?

LuNaTiC

New member
פולניה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif אמא שלו ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

משום מה לא נראה לי...

ophra

New member
פורג´ יקירי.....

לא לא לא וגם לא צחוק - כאחת הדרכים המועדפות לבלות זמן ביחד צחוק - כדרך נעימה להתגבר על מכשולים צחוק - מחזק את תחושת ה"ביחד" בתוך המשפחה וגסויות? זה עניין אחר לגמרי, למרות שלפעמים זה גם מצחיק בעיקר אותם: (דוגמאות:) אתמול נסענו יחד בדרך חזרה משוק האוכל היה ברדיו את "בני ילד רע" שרתי (איתם/להם) בקולי קולות כשהגענו לשורה "ואני מראה לו את התחתונים" התגלגל מאחורה צחוק קולני של שלושה גורים - שניים פרטיים ואחד אורח
או כשקטפו לנו את כל התותים מהעץ והתעצבנו נורא אמרתי להם: נתלה שלט על העץ - "מי שקוטף מאנייק בן זונה" גם זה הצחיק אותם...
אז כנראה שאפילו את הילדים של היום מצחיק כשאמא אומרת גסויות אבל - הם יתרגלו...
והעיקר - הצחוק טוב לבריאות!!

למעלה