שאלה קטנה בבקשה

שאלה קטנה בבקשה

בן שלי רוצה קונה נחש מגדל בבית.אישה שלי אמא שלו אומרת לא כדאי . נחש בבית לא טוב מבי מכלות מבי מזל רע.ילד שלי להגיד חברים שלו גם מגדל נחש.חברים שלו אין מכלות אין מזל רע.באמת זה לא מזל רע מבי נחש בבית ? בן שלי אוד קצת יהי לו 17.הוא צריך ללכת בצבא.מי מטפל נחש ? מה אני צריך אומר לו בשביל לא קונה נחש מבי בבית שלנו ? באמת תודה רבה.

סליחה גיברת אבל את לא כותבת על מחלות של נחש .

אישה שלי אמא של בן שלי עכשיו מדברת איתי פלפון אומרת אני שואל אותך אם יש מחלות מנחש למשפחה שלנו. בבקשה לא כואסת זה חשוב לדעת אולי ללכת קופת חולים עושים זריקה לפני יבי נחש בבית. באמת סליחה הרבה שאלות. תודה רבה.

סויה 1

New member
ארס של נחשים...

אדוני הנחמד...ארס של נחשים לא מביא מחלות. הארס עוזר למחלות חבל"ז.אומרים שהוא עוזר במקרה של מחלות ראומטיות... יש פה איש אחד ,חדש בפורום קוראים אותו "הקתטר המקטר",הוא יש לו בעייה של השתנה, וגם משתמש לא עלינו בקתטר זול תוצרת סין,אשר עושה לו פריחה וצריבה.אם במקום משחה ימרח קצת ארס נחשים הוא בעזרת השםיבריא ולא ישתמש עוד בקתטר. עוד שמעתי כי הארס טוב לעור הפנים ומונע קמטים. וכמו שאמרתי קודם,אם יש לך בעיות של חשק ושל כוח גברא גם עוזר. העיקר הבריאות וד"ש לאישתך,האמא של זאזא...ואם יהיה לי זמן אני בטוח יבוא במכולת שלך.

רסקול

New member
נחש מביא מזל טוב, מעודד פוריות

נחש הוא גם סמל הרפואה. למשל במקומות בהם יש נחשים יש פחות מכרסמים [שמביאים מחלות ואוכלים את גרעיני התבואה] היה פה אחד קדוש, שהיה מומחה בנחשים הוא יכול להסביר לך למה זה טוב נחש בבית. אני קצת מפחד מנחשים.

אדון לא צריך מפחד נחש אדון צריך לוקח טופור

זה אני לא זוכר שם שלו בעברית.רגה אני שואל שכן שלי סימו יש לו מיספרה פו ליד מכולת שלי.רק רגה אני בא בחזרה במחשב. תודה רבה על סבלנות שלך.סימו אומר טופור זה גרזן. אז אדון לא לפחד מנחש מתי אדון ללכת בתיול אדון לקחת גרזן וכחה לא מפחד. הבנאדם ששם שלו קדוש אתה כותב היה פה מומחה בנחשים איפה הלך ? זה הבנאדם שגיברת כתבה שהוא נותן נחשים מתנה ? אפשר מקבל מיספר טלפון שלו בבקשה ? באמת תודה רבה. גיברת סויה אני אמרתי לאישה שלי אמא של בן שלי את אומרת לשים ארס על הפנים זה טוב. אישה שלי אומרת אולי את ללכת לרופא בודק רואש שלך בסדר. אנחנו מגרוזיה גיברת אבל לא פרימיתיבים . שמה בבית שלנו היה קולתורה ופסנטר גדול מאוד. אנחנו מטיביליסי גיברת סויה.לא מגונגל. אני חושב את קצת עושה צחוק לא יפה. שם של בן שלי ישראל לא זאזא כמו את כותבת. שלום.

סויה 1

New member
../images/Emo24.gif שלום לך אדוני היקר...

אדון "מגרוזיה באהבה" אסור להרוג נחשים...למה יביא לך מזל רע.
. וגם לפי החוק נחשים -חיות מוגנות. אם אתה הולך בטיול אתה משאיר טופור שלך בבית. אם אתה פוגש נחש...אתה מתפעל ממנו ואומר איזה נחש יפה ...איזה נחש חמוד...וחס וחלילה לא משתמש בגרזן. הבנאדם ששם שלו "קדוש" אדם זהב...שמעתי עוזר לאנשים וגם מחלק נחשים במתנה.אין לי
שלו,אבל תשאל שכן שלך סימו ..יגיד לך.הוא מפורסם בכל הארץ...עושה טובות עוזר לאלמנות ויתומים... תודה רבה לאישה שלך.אני הלכתי אצל הרופא והוא אמר "גברת סויה הנכבדה ראש שלך בסדר גמור". אדוני אנחנו לא עושים צחוק מאנשים...חס וחלילה...אנחנו רק קצת מתלוצצים. ולסיום האם אדוני מעוניין להיות "נותן עצות " בפורום שלנו? אחרי הוא סוגר מכולת שלו... ד"ש לאישתך החכמה אימא של ישראל(זאזא)

הוא מסטלבט על גרוזינים לא?חחחחחחח

הלו הלו ביצ'ו תירגע אני גרוזינית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טרע הרגת אותי מצחוק חחחחחחחחחחח

חס וחלילה גיברת לא חושבת ככה.

פו אנשים טובים גיברת אחד אחד .לא יפה ככה חושבת על אנשים עוזרים בן שלי ישראל. אני שמח גיברת גם מארץ שלי .טוב יש פו עכשיו שתיים מגרוזיה .עוד מעט אנחנו פותח פו מיפלגה חדש. גיברת מהדרום קיבלה מהורים שלה חינוך טוב . גיברת עכשיו בת 24 ויש בעל זה טוב מאוד . אני ככה יודע גיברת עדן באמת מגרוזיה לא עושה צחוק. בת גדולה שלי לאלי מיתחתנת מתי היה 17 שנים. היה חגיגה גדול היה חצי אשדוד לא היה מישתרה. אנשים אוהבים אומר דברים לא יפים על גרוזינים .לא יפה. אני שמח גיברת עדן פו. בבקשה גיברת עדן שואלת בעל שלה זה בסדר גיברת עדן יכולה כותבת פו כל יום אחרי מתפלת ילדים מנקה בית ולעשות אוכל מישפחה שלה.

למעלה