שאלה קטנה בנוגע להופעה ....

atsmon666

New member
שאלה קטנה בנוגע להופעה ....

אהלן קשוחים וקשוחות , אני פה בשביל לשאול האם למישהו יש את הפוסטר של ההודעה על ההופעה ש לנייטוויש בארץ .... והאם יש הנחה לכוכבים ( למחזיקי ישראכארט) . תודה לעוזרים.

CPUBOOM

New member
לגבי ההופעה

יש הנחה תמורת כוכבים.אתה נותן 360 כוכבים ומקבל הנחה של 80 ש"ח ואז הכרטיס עולה 119 במקום 199 לגבי הפוסטר אין לי מושג אבל אני גם אשמח לקבל הפניה אליו. שבת שלום

אני יודעת שיש פוסטר של ההופעה

בUFO אבל אני לא יודעת אם מוכרים אותו או משו..

box 5

New member
בטח כשיתקרב התאריך של ההופעה,

תחילת ספטמבר או משהו, יתחילו לצוץ פוסטרים של ההופעה בכל מיני מקומות...

Chemical Venom

New member
כמה שאלות בנוגע להופעה נצל"ש

אממ איפה ההופעה בדיוק?? אממ נשארו כרטיסים בכלל?? ובאיזה שעה זה אם יש כבר שעות?.. תודה=]

The Fantasy

New member
אור../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

אמ ההופעה היא בהנגר 11, שאין לי מושג איפה זה ממוקם אבל אני רק יודעת שזה שם וזה מועדון שכזה או משהו דומה ובטוח נשארו כרטיסים, אין מצב שנגמר כזה מהר וההופעה *אמורה* להתחיל בתשע אבל לך תדע אם היא ממש תתחיל בשעה הזאת

Witchcrafts

New member
[נצל"ש:] למה סניף רודף בצע בעמק ללא חנויות?

פורום "המומינים" מזמין אתכם להירתם להצלת הספרים המקוריים של הסדרה! אנו מעוניינים להשיב למדפים את הקסם ולכן זקוקים לכמה שיותר חתימות בעצומה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/petitions_main.asp?id=1362
הספרים מכילים עולם ומלואו ועוסקים במסע מרגש ומופלא בנבכי הדמויות שחשבתם שהכרתם. אוסף המלא בתכנים מרתקים לכל אלה שתהו על טיבו האמיתי של העמק או שמעוניינים בנוסטלגיה מסוג אחר. תודה רבה, מי ייתן ולעולם לא תתקלו בשמנטף בליל סערה! ^_______^ פורסם באישור "Itay Simons". |תבורך|

lacrimosa girl

New member
|שמנטפ| ../images/Emo6.gif

~הולכת לחתום במרץ~
תבורכו! אתם עושים מלאכת קודש [:

למעלה