שאלה קטנה בנוגע לצביעה..

Not so Quiet

New member
שאלה קטנה בנוגע לצביעה..

היי אנשים, אני משתחררת עוד מעט מהצבא ומכיוון שאני הולכת לבלות יותר זמן בבית (בשנתיים האחרונות הייתי יוצאת פעם בשבועיים הביתה) החלטתי שהחדר שלי צריך להיות יותר נוח ונעים בשבילי לשהות בו... כרגע אני מרגישה כמו ילדה בת 16 בחדר הזה, אז החלטתי שאם אני מתחילה פרק חדש בחיים שלי אני צריכה שינוי רציני גם בסביבה שלי.... בקיצור, יש לי 4 קירות (לא כולל התקרה כמובן) שהם בצבע כחול כהה... אחרי שהחלטתי על העיצוב הסופי של החדר שלי החלטתי שאני רוצה אותו בצבע בורדו יפה כזה.... עכשיו השאלה שלי היא, איך אני עושה את זה? איך אני הופכת קירות בצבע כחול כהה לבורדו? והאם אני יכולה לעשות את זה בעצמי או שחובה להביא איש מקצוע? (נגיד ומדובר באיש מקצוע, כמה זה יעלה בערך?) תודה אנשים!

cobby

New member
עם קצת סבלנות

בהחלט תוכלי לעשות זאת לבדך תקני רולר + מגש ספוג לפינות צבע בורדו תשמסי מתניים ותתחילי לצבוע בהצלחה cobby

Not so Quiet

New member
תודה אבל...

התכוונתי איך הופכים חדר בצבע כחול כהה לבורדו פשוט צובעים על הכחול? לא צריך לצבוע קודם בלבן או משהו?

lank

New member
../images/Emo68.gif

אין צורך לצבוע ללבן. שתי שכבות צבע בורדו והחדר נראה כמו חדש!!!

g73

New member
הצעה

על כחול באופן עקרוני תוכלי לצבוע בורדו ,ללא צורך בצבע ביניים שוב זאת במידה והכחול כהה פחות או במידה שווה לבורדו. אפשר לנסות בפינה ,לתת להתיבש ואז לכסות את כל הקיר רציתי רק להציע לך,רגע לפני הצביעה ,אולי תשקלי לא לצבוע את כל הקירות בצבע זהה . אולי לשחק קצת עם הצבעים,קיר בגוון שמנת,קיר בורדו וקיר כתום. המראה יהיה מענין יותר ופחות מקטין. עוד אופציה היא לא לצבוע קיר מלא אלא פס אורכי של רוחב מסוים אשמח לתת לך רעיונות יותר פרטניים אבל העיזי זה הזמן.... בהצלחה[email protected]

למעלה