שאלה קטנה, בעיה מעצבנת..........

rescue remedy

New member
שאלה קטנה, בעיה מעצבנת..........

אני בנאדם רכלן מאוד.. עכשיו הכל התחיל בערך לפני שנה, צחקתי על מישהי עם חצקון גדול על האף. כמובן לא לפגיעה, סתם להנאה אישית..:))) ולאחר שהיא הורידה אותו גדל לי אחד בדיוק באותו המקום ואותו הגודל.. חודשים לאחר מכן, צחקתי על בחור עם ציצים.. וגם לי התחיל לגדול בחור שמן השמנתי הבנות האלו שיוצא להם שומן בצידי הבטן, דבר שלא מאפין בנים, גם לי קורה. וכך הרבה דברים כאלו מעצבניםםםםםםםםםםם,, מה לדעתכם - קארמה רעה? או משהו?????

Justin Angel

New member
אני מצטער

אבל אין שום קשר לשאלה שלך, לך או לשום דבר בדיון הזה לנושא הפורום. אני הייתי ממליץ לך על פורום אחר להפנות עליו את השאלה ה...מתוסבכת שלך, אבל אני לא מכיר פורומים שמתעסקים בנושא הספציפי הזה (יהיה אשר יהיה). ברכות זוהרות

Cath

New member
כל עוד שאתה מחשיב זאת..

..ל"קארמה רעה", או מחפש תירוצים נוספים לבעיות הקשורות בחוסר טיפוח עצמי ושמירה על כושר, אין לי הרבה מה להגיד לך. אולי אני טועה, אבל קצת ספורט ומגוון רחב של משחות\מוצרי טיפול\מי פנים הקיימים היום בשוק יפטרו לך את הבעיה. מצד שני אולי כדאי שתקשיב למצפון שלך מדי פעם ותלמד לא לרכל?

suki da yo

New member
ארי אל!

אני חושבת שאתה ממהר למחוק! ךפחות בשרשור הזה...

Dia Leoghann

New member
לקחתי את ההערה לתשומת ליבי

כנראה שאני קצת יותר רגיש לעיניינים בגלל הארועים האחרונים בפורום וכמה הודעות מוזרות במסרים הפרטיים. תשתדלו לא לענות להודעות שכוללות קללות ושאר ירידות לפרטים אישיים וכך תמנע מחיקת הודעתכם.

למעלה