שאלה קטנה בקשר לבגרות של היום

ויקי16

New member
שאלה קטנה בקשר לבגרות של היום

זה בסדר היה לכתוב בשאלה על נחמיה את הרפורמות חברתיות שעשה, ובמתנגדים להציג את עשירי העם והאצולה??

h o n e y b e e

New member
אני אגיד לך מה..

אני כתבתי בנחמיה.. כתבתי על שיפוץ ובניית חומות העיר.. בין המתנגדים - שומרונים. ביטול המסחר בשבת.. בין המתנגדים - העשירים והאצולה שהיו בקשי מסחר עם הסוחרים הנוכרים.. נראה לך שזה נכון? (כמובן שהרחבתי)

ויקי16

New member
זה די נכון, כמובן אם הצגת

במדויק את עמדת השומרונים ... ואני עדיין ממתינה לתשובה לגבי השאלה שלי...

ויקי16

New member
אחלה...../images/Emo24.gif

וואי תודה... אז יהיה לי כנראה ציון טוב... רק בקטע של המושבות פישלתי וזה 4 נקודות בערך, נכון?

h o n e y b e e

New member
יווו! ויקי בואי לפה!

קודם כל, ברור שפירטתי לגביי השומרונים.. הרבה דווקא. זה נכון אז? ודבר שני, גם אני עשיתי את השאלה הזאת אם המושבות! וגם אני פישלתי בקטע של המושבות! כתבתי רק חצי.. אאני מקווה שיביאו לי איזה 2 נקודות.. איזה עוד שאלה עשית? ספיר

krl

New member
במושבות כתבתי ככה

פירטתי על סוגי המושבות שהיו - פלחה ומטעים וכתבתי שהי משטר דמוקרטי וספר תקנות מחייב ... זה נכון ?.. אני אקבל ציון מלא על זה ????

krl

New member
בבקשה תענו לי

זה נכון מה שכתבתי על המושבות ?.. הם יקבלו את זה ?

נעדר

New member
הו קרל, קרל

אתה צודק ואכן אפשר לראות את זה כמאפינים אני לא חשבתי על זה, אבל למדת אותי משהו ואם אני מקבל את זה ,הבודקים מקבלים את זה שלך נעדר גאי שלופן (לך לישון- באידיש)

krl

New member
יש!!!!! ודרך אגב ...

היה רשום שצריך לפרט על המאפיינים של קבוצות העולים ... הכוונה הייתה לאנשי העליה השנייה או גם על ביל"ו ועליית יהודי תימן ... אני כתבתי את המאפיינים של כולם - הלכתי על בטוח הבגרות הייתה קלי קלות!!!! ========================================== הפרט צריך להגשים את עצמו ולא להקריב מעצמו ... ואז תוגשם החברה כולה ... מתוך דבריו של א.ד גורדון (גבר!!!)

ויקי16

New member
אויש! שכחתי את ביל"ו!!!

לא יורידו על זה הרבה, אם בכלל..., נכון?

נעדר

New member
אמרתי שכן.....

ואפילו הוספתי את זה לעצמי רק שאתה צריך לשמוע את זה ישירות שלך נעדר

ויקי16

New member
אני במושבות בכלל כתבתי

שטויות...לא נראה לי שאני אקבל אפילו נקודה על זה... עניתי על נחמיה, על עליה ראשונה, על מקמהון והצהרת בלפור.

למעלה