שאלה קטנה בקשר להעברת קבצים COWON D2

שאלה קטנה בקשר להעברת קבצים COWON D2 ../images/Emo13.gif

אני לא מעבירה קבצים בעזרת התוכנה, אלא גוררת את הקבצים לחלון. השאלה היא- האם כדי להעביר שירים מדיסק לנגן, אני צריכה להעתיק קודם את השירים למחשב ואז לשים אותם בנגן, או שיש דרך אחרת בה אני לא חייבת להעתיק את השירים למחשב? אני קונה אלבומים, ואם אני אצטרך להעתיק את כל האלבומים שאני רוצה למחשב ואז לנגן, יקח לי מלא זמן.... עוד דבר קטן- מה צריך לעשות כדי שאראה את התמונה של האלבום שאני שומעת בצד שמאל? דבר אחרון... איפה אפשר להתייעץ בקשר למצלמות דיגיטליות לשימוש ביתי? תודה ושבת שלום, שיר

עוד שאלה...

הבנתי שיש אפשרות להפוך תמונה שלי לתמונת רקע- איך? מצטערת על השאלות המרובות..

יאיר B

New member
אם מדובר על דיסקים מקוריים שקונים בחנות-

את צריכה לעשות פעוהל שנקראת RIP - המרה מהדיסק לפורמט השהנגן יודע לקרא. נכון להיום שום נגן (לא כולל דיסקמנים כמובן) לא יודע לקרא את הפורמט של הדיסקים. יש צורך להמיר לפורט שהנגנים מכירים (למשל MP3). במאמרי הפורום יש מאמר על איך להשתמש במדיה פליר של חלונות לצורך המרה מדיסק מקורי ל-MP3. זה לא לוקח כל כך הרבה זמן. אם את קונה אלבומים מחנויות רשת בפורמט MP3 אז לא צריך להמיר כלום - להעביר ישר לנגן. כדי לראות את התמונה של הדיסק - הכי טוב להטמיע את התמונה בתוך קבצי ה-MP3. עושים את זה עם תוכנה יעודית, הפשוטה ביותר נקראת MP3TAG. צריך לפני כן להשיג את תמונת האלבום, אפשר דרך גוגל תמונות תוך חיפוש שם האלבום. מצלמה דיגיטלית לשימוש ביתי - יש פורום צילום וציוד, מציע לשאול שם. בנוגע לטפטים בנגן הזה - אני לא יודע איך עושים את זה אבל אני בטוח שאור יודע וכשהוא יכנס הוא יוכל לכתוב תשובה.

כן, אני מדברת על דיסקים שקניתי בחנות

אני יודעת להעביר דרך המדיה פלייר, וזה באמת מה שעשיתי היום, אבל הבנתי שזה לא יוצא באיכות משהו, זה נכון? (בעיקרון במחשב שלי יש תוכנה אחרת שאיתה אני מעבירה, אבל האינטרנט שם לא פועל כרגע ואז זה לא מעתיק את השמות) יש אפשרות להוריד את התוכנה ההיא? אם כן, יש לך קישור? אם אני לא טועה, הנגן הקודם שלי (סנסה.. שנאתי אותו) ראיתי חלק מהתמונות שלי להשתמש בשום תוכנה, רק העתקתי אותן, אבל יש מצב שזיכרוני מטעה אותי... תודה, אני אשאל. חיפשתי כזה פורום, אבל לא מצאתי. תודה רבה! שבת שלום!

One Echoe

New member
איכות מצויינת.

אפשר להמיר דרך מדליה פלייר לWMA באיכות די גבוהה (מעל 300 MB לאלבום). אפשר גם להמיר לMP3 באיכות סבירה ביותר. את לא חייבת תוכנה, את יכולה להטמיע את התמונות גם דרך מדיה פלייר עצמו - אבל זה הרבה יותר נוח דרך תוכנה (בייחוד אם יש לך הרבה דיסקים).

or121210

New member
שבת שלום גם לך

בנגן את מסמנת את התמונה הרצויה (בפונקציה של התמונות) בלי להיכנס אליה, רק לסמן. ואז למטה בתפריט Photo View תבחרי ב-WALL PAPER. עבד?

למעלה