שאלה קטנה בקשר להצהרה של אפל

FreTleSS

New member
שאלה קטנה בקשר להצהרה של אפל

אפל הצהירו 12 שעות בטריה לדור רביעי נכון? אני עושה עכשיו ניסוי לבדוק כמה מחזיקה אצלי הבטריה,ורציתי לדעת מה התנאים שהם ביצעו בשביל לקבל 12 שעות? הבנתי שהקבצים צריכים להיות 129kbps ,אבל איזה עוד תנאים?

FreTleSS

New member
129=128

התחלק לי מקש

weird dust

New member
בלי אקולייזר ובלי באק לייט ובלי...

רנדומייז (שאפל) פשוט נגינה רצופה מאותה תיקיה 12 שעות זה הנגון הכי טוב והכי פשוט בעיקרון כל הפעלת אופציה מגבירה את צריכת החשמל בגלל הצורך לחפש בארד דיסק

weird dust

New member
אין לי מושג עד כדי כך

בעיקרון את רוצה לבנות דרך שבה תהיה לך הכי הבה זמן בטריה תיבני בבית רשימה של השירים שאת הכי אוהבת (יש לך הרי גיגיה פנוי בטוח) תכניסי אותה לאי פוד ותעדיפי לשמוע אותה. מומלץ לנסות לבלגן אותה כמה שיותר, אבל גם אם לא שיר מלהקה זה לא תמיד נורא כל כך. או פשוט לשמוע אלבומים שלמים תישמעי בווליום שאת רוצה אם האיכות שאת רוצה והכל יהיה טוב גם אם יהיה לך 11 שעות ולא 12. בכל מקרה מישהו כבר הגיע ל14 ואני שמעתי את זה.

FreTleSS

New member
אוקיי תוצאות רשמיות....../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

נגמר הניסוי שלי והנה התוצאות. אוקיי כמה דברים קודם. האיי פוד השמיע את השירים באפשרות shuffle songs זאת אומרת שהוא עשה שאפל לכל השירים בהארד דיסק שיש לי והשמיע אותם. דבר שני,האיקוולייזר פעל. דבר שלישי,הווליום היה על חצי. אמנם לא נתתי לבטריה להכבה לגמרי,אבל נתתי לו להגיע לפס הכי הכי אבל הכי אחרון...בקושי רואים אותו... ואחרי שהבהרתי את כל התנאים שהאיי פוד שלי היה בהם הנה התוצאות: 11 שעות!!!!!! אני חייבת להגיד שזה יפה מאוד,אבל.......בהתחשב לשימוש הרגיל שאני בטח יעשה איתו שאני ישתמש בתפריטים ובטח הווליום יהיה יותר מחצי כי בחצי לא שומעים כמעט כלום,אני משערת שהזמן השמעה שלו ירד משמעותית. אני משערת שבשימוש רגיל שלי הוא יעשה בערך 9-10 שעות. אבל בהשוואה להצהרה של אפל שלא הפעילו את האיקוולייזר ולא עשו שאפל ובטח לא השתמשו בווליום יותר גבוה מהחצי אני חושבת ש11 שעות זה חביב אפילו יותר מחביב! אז מה דעתכם?

weird dust

New member
זאת תוצאה מצויינת

וההית יכולה למשוך עוד שעה בקלות עם נשאר לו פס וכמעט ולא ראו אותו
אבל בעיקרון הפעל מה שדרש הפעלה רצופה ש הדיסק הקשיח מה שאומר שהוא פעל קשה מאוד היום ולא כמו שאפל בדקו והוא הגיע לתוצאה דומה. השתמשת עם האוזניות ל אפל להשמעה?

FreTleSS

New member
חיברתי אותו למערכת שלי

ושמתי את הווליום באיי פוד על החצי. וגם שאני שמה אוזניות של אפל ושומעת הווליום על החצי ממש אבל ממש לא מספיק לי. לרב הוא כמעט עד הסוף או עד הסוף דבר שיסחוט עוד קצת מהבטריה...

weird dust

New member
יש הבדל בין מערכת לאוזניות

לפחות ככה אני מנייח לאוזניות אין לחיבור חשמל חיצוני למערכת יש אז היא לוקחת פחות חשמל מאוזניות.

FreTleSS

New member
אני לא חושבת שזה משנה

אם חיברתי את האיי פוד למערכת או לאוזניות. הרי הבטריה נמדדת לפי השימוש שלי באי פוד לא למב חיברתי אותו. זה כמו שתחבר סוגים שונים של אוזניות לאיי פוד,חלקם תשמע יותר חזק חלקם יותר חלש.לחלקם תהיה איכות יותר טובה.זה לא אומר שהם צורכות בטריה. ואם לא הייתי מחברת את האיי פוד לשום דבר הוא היה עושה את אותו מס' השעות. אני בטוחה כמעט ב100%,תקנו אותי אם אני טועה.

weird dust

New member
אוזניות משדרות בעוצמה מסויימת

מאיפה יש להן את בכוח לעשות את זה? לפי דעתי מהבטריה של המכשיר אני לא ממש פירקתי פעם דבר כזה בשביל לדעת אבל אני מנייח ככה כי ככה אני זוכר שמישהו אמר. אני לא מתחייב שזה נכון אבל אני יחפש ויבדוק

FreTleSS

New member
צריך לבדוק את הענין.

לפי דעתי אוזניות לא לוקחות חשבל מהבטריה,ואם כן אז ממש זניח. האוזניות הם פשוט הכלי להעביר את האותות החשמליים שעושים את הצליל. האיי פוד מפיק את האותות האלה,ומשתמש בבטריה,והאוזניות רק מעבירות אותם.

kill bill

New member
"אוזניות לא לוקחות חשמל מהבטריה"?!

שטויות, רוב ההספק המתבזבז הוא באוזניות, מה זאת אומרת "כלי להעביר את האותות החשמליים" ?! אוזניות הם עומס לכל דבר (בעל התנגדות מסויימת) .. בכדי ליצור את הויברציות (שלמעשה הופכות אותות חשמלים לגלי קול) צריך כוח. הכוח הזה הוא כוח חשמלי שמסופק במקרה שלנו מהבטריה.. ההבדל בין אוזניה איכותית לאוזניה לא איכותית , הוא שאוזניה איכותית מעבירה תחום גדול של תדרים עם כמה שפחות הפסדים בדרך , כך שהעוצמה תהיה מקסימלית (ככל הניתן) ודבר נוסף , אי אפשר להשוות בין אוזניה למערכת סטריאו , משום שלמערכת סטריאו יש מגבר משלו (שמוזן ע"י מקור כוח חיצוני).

weird dust

New member
זה מה שאני אמרתי נכון?

אני עדיין בשלבי בדיקה אבל מישהו כאן טוען כמוני אז אני בטח צודק

AboveBeyond

New member
אני חושב ש...

זה לא לוקח חשמל כי זה output וחשמל לא נכנס מהאוזניות למכשיר והמכשיר לא יודע איזה אוזניה מחוברת הוא פשוט שולח תדרים

ALMIGHTY

New member
"גיליתי" עוד משהו

אין צורך להיבהל כשהבטריה מראה כבר שאין קווים... אפשר עדיין לשמוע ואין צורך להטעין עד ההודעה של האייפוד

FreTleSS

New member
מישהו כבר יודע בודאות?

כל אחד אומר פה משהו אחר.. מישהו שאל מישהו שמבין באלקטרוניקה

למעלה