שאלה קטנה בקשר לשיר החדש של שלומי " אבא " .

55nofar55

New member
שאלה קטנה בקשר לשיר החדש של שלומי " אבא " .

אהלן :) , אני חדשה פה , מהפורום הרשמי של עידן יניב , קוראים לי נופר , בת 14 וחצי , מירושלים . אני מאוד אוהבת את שלומי ! , הוא זמר ובן אדם מדהים ! , הייתי בהפועה שלו בחוצות היוצר , היה מדהים ביותר !!! , הוא הרים את כל הקהל שהיה שם ... , אין היה אשששש , ואחר כך , אבא שלי הכניס אותי דרך חבר שלו למאחורי הקלעים , והוא נתן לנו יחס כל כך מדהים ! , הוא נתן לי נשיקה , חתימה וגם הצטלם איתי ועם אחותי :) , טוב , יש לי שאלה בקשר לשיר החדש שלו שנקרא " אבא " , אני מבינה שהוא כתב את זה על אבא שלו , אבל על מה הוא כתב את זה , הוא עזב את אבא שלו או שאבא שלו נפטר ? , שיהיה יום אשששש ! , בה ביי .

היי

בתשובה לשאלתך שלומי לא כתב את השיר דורון כתב את השיר והשיר לא נכתב ספציפי על אביו של שלומי , אביו חיי ושיהיה רק בריא ובאמת שלומי בן אדם מקסים למעריצו מקווה שעניתי על שאלתך

55nofar55

New member
:) .

אה , תודה מאמי :) , כן קראתי גם בכתבה שהייתה עליו ועל פבלו ששאבא שלו חיי , ולא הבנתי ... , יש לכם אחלה פורום ! , ואתם גם מוזמנים לפורום הרשמי של עידן יניב , פורום מדהים ביותתתתתתתר !!! , בה ביי .

orianush

New member
ברוכה הבאה נופר ../images/Emo24.gif

גם אני הייתי בהופעה הזאת והייתה הופעה מדהימה ענו לך כבר על השאלה את מוזמנת להישאר איתנו

nina41

New member
שלום נופר ברוכה הבאה לפורום אני nina41 מאיה

את מוזמנת להכנס לפורום כמה שיותר אנחנו נשמח מאוד ואגב לפי מה שאני יודעת דורון מדלי כתב לשלומי שבת את השיר אבא וככל שידוע לי מאשר לאחרים כאן דורון מדלי כתב את השיר לאבא שלו, אבל שלומי נידלק על השיר והחליט להקליט אותו ערב טוב מאיה nina41

nina41

New member
ברוכה הבאה אחותי

רק שאין לי מושג עד כמה הקירבה שלך לצלחת שאת קוראת לה שלומי שבת חח אבל בכל אופן גם אני קרובה לאותה הצלחת וזה בטח לא המקום לפרט כאן איך וכמה זמן וכו' זה אישי מידיי את בטח תיסלחי לי הא??. ברוכה הבאה לפורום את בוודאי מוזמנת להישאר איתנו לילה טוב מאיה nina41

orianush

New member
יש פה איזה תחרות ולא סיפרו לי?

מה זה משנה מי יותר קרוב?

nina41

New member
תאמיני לי שאין לי מושג היא התחילה עם כל זה

זה באמת לא משנה ומאוד אישי בעיניי אז למה צריך בכלל להשמיץ או סתם ליזרוק מילים באוויר אבל נוי התחילה ואני ממשיכה בהתאם את יודעת? זומרת כזה איתה חחח מה לעשות היא פנתה אליי אז אני עונה nina41

orianush

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

איך קוראים לך? את מוזמנת להישאר איתנו כמה שיותר =]

nina41

New member
היי נוי עכשיו כשאני יודעת את שמך גם אני יכולה

לברר את קירבתך חחח ערב טוב , מאיה nina41

55nofar55

New member
תודה לכולם ... ,

איזה חמודים :) , תודה לכולם , אני מאוד מקווה להיכנס לכאן כמה שיותר , ואתם כמובן מוזמנים להיכנס גם כמה שיותר לפורום הרשמי של עידן יניב - http://forum.idanyaniv.com/index.php?act=idx פורום מדהים ביותר ^ ! , ערב טוב , בה ביי .

g o l d a 6

New member
לא ידעתי שיש פורום לעידן יניב אני מתה עליו

מ ק ס י ם - גליתוש !!!!!

למעלה