שאלה קטנה בתוך אוקיינוס שחור...

שאלה קטנה בתוך אוקיינוס שחור...

יש לי גיסה שהתגלתה אצלה מחלת הסרטן די באיחור המקור בצואר הרחם הגרורות מפוזרות בכל הגוף
בתחילת האישפוז טענו הרופאים כי טיפול של הקרנות וכימותרפי לא יכול ללכת ביחד ויש לטפל בסדרות הטיפולים בזו אחר זו פתאום הבוקר החליטו לשלב.... ואני קצת דואגת...
האם ידוע לכם אם מותר לערבב כימו עם הקרנות המון תודה ורד

בהחלט אפשר

שלום לך בהחלט אפשרי לערב כימו והקרנות יחד עושים את זה באמת במצבים מורכבים יותר כגון זה שתיארת. אין לך מה לדאוג זה כדי לתקוף בכל החוזק את התאים הסרטניים הדבר היחידי שקצת מדאיג במקרים כאלו היא היכולת לעמוד בטיפול מסוג זה כי זה גורם לתשישות ותופעות לוואי קשות . אבל אם הרופאים מחליטים לעשות את שניהם יחד זה על סמך בדיקות של מצב הגוף ורק אם נראה להם שהגוף יכול לעמוד בזה הם עושים זאת. בהצלחה ורק בשורות טובות ליטל

"נאחזת בתקווה" כשמך כן אני...

נאחזקת בתקווה למרות המצב הכל כך מורכב המון תודה על התגובה המהירה בהחלט מקווים לטוב תודה ורד

היי ורד

עד כמה שידוע לי, בדרך כלל נותנים את הטיפולים בסמוך אך לא בשילוב. אבל לא מעט מקרים בהם משלבים את הטיפולים. שילוב כזה הוא מאד אינטנסיבי ומתיש לגוף אבל לעיתים צריך טיפול אגרסיבי כדי להשיג תוצאה טובה של ריפוי. חשוב לציין שהכותבים בפורום אינם רופאים וכל הידע שלהם מגיע מתוך התמודדות עם המחלה, בין אם הם החולים (או החולים לשעבר) ובין אם הם קרובים לאדם שעבר את המחלה. אם יש לך עוד שאלות, אם נוכל לעזור. אנחנו כאן. יום טוב גלי :)

פי3ית

New member
חוביזה

בהחלט יש לא מעט מקרים של שילוב בטיפולים כלומר כימו והקרנות. וזה יכול להיות גם במצבים שאין גרורות בעלי עבר את זה, כימותרפיה והקרנות ביחד(באיזור הריאות) זה לא קל..אבל! זה מגדיל מאוד את הסיכויים להחלמה תנסי לעודד אותה ולהיות לה כתף תומכת עד כמה שניתן

למעלה