שאלה קטנה- גדולה

navex

New member
שאלה קטנה- גדולה

שלום לכם אוהבי הקולנוע יש לי שאלה אני תלמיד תיכון, כיתה י"א. לומד במגמת קולנוע. אך מרגיש שהמגה אינה מספקת אותי מספיק, עלה בדעתי לעבור לבית ספר לקולנוע (אונלי קולנוע)... קיים דבר כזה?? תודה מראש

K Hole

New member
אני לא חושבת...

שיש כזה דבר בצפר לקולנוע לילדים בגיל שלנו... בכל מקרה אני מבינה אותך, אני רציתי ללכת למגמת קולנוע ובסוף החלטתי ללכת לתקשורת בדיוק מהסיבות שאתה אמרת, הקולנוע של התיכון לא מספק, והחלטתי שגם לימודי תקשורת בכלליות יעזרו לי ויעשירו אותי בנושא- ובפחות שעות לימוד. בכל מקרה, אני ממליצה לך להתעזר בסבלנות, להגיע לאוניברסיטה וללמוד שם על רמה. אח שלי מחונן בכיתה י''ב, שנה שעברה הוא לקח קורס קולנוע של אוניברסיטה...ישבתי איתו על כל השיעורים..ראיתי איתו את כל הסרטים. מאוד מעניין ומאוד מספק. חכה בסבלנות..זה שווה כל רגע.

ברונדבי

New member
אומנם אין בית ספר לקולנוע

אבל שמעתי על תיכון בסביבות ראשון שמרחיב 20 ומשהו יחידות בקולנוע (שילוב של מעשי ועיוני וטכני). ואם בא לך לעומק, אולי תוכל להצליח עם האוניברסיטה הפתוחה, תבדוק, יש שם דברים שקשורים.

0mroosh

New member
קיימים בתי ספר לאומנויות..

אבל אתה כבר כיתה יא', אז זה בעייתי.. אבל אתה יכול לקחת את מה שאתה לומד בבית ספר כהעשרה ובמידה ותלמד קולנוע באוניברסיטה/מכללה וכו תרגיש מסופק!! ד"א כמה שעות מגמה מוקצבות לכם בשבוע?

הממ... יש את תלמה ילין...

ששם יש מגמה מיוחדת ו... אני חושבת שגם ב"אלון" יש מגמה מיוחדת לזה אבל בית ספר מיוחד ללימודי קולנוע אין לילדים בגיל הזה... ודוגרי, גם לא שווה כ"כ לעבור בשביל שנה אחת... ברור שאחרי הבית ספר והצבא אתה יכול ללכת למכללה מיוחדת או אוניברסיטה... בהצלחה...

אפשרות להמשיך...

שווה לבדוק אם אתה יכול להמשיך ללימודי י"ג , י"ד, דרך המקום בו אתה לומד. בשנה שעברה לימדתי צילום בתיכון רביבים בראשל"צ, ושם התלמידים יכלו להמשיך לכיתות הגבוהות. כיתות אלו יובילו אותך ליחידות ההסרטה ולהתנסות מקצועית כבר בגיל צעיר, בסרטים עבור הצבא. התלמידים שלי, שסיימו י"ג והמשיכו לצבא, השתלבו נהדר בכל מה שקשור להסרטה. מי שיהיה מעוניין להמשיך במסלול אקדמאי לאחר הצבא, אני בטוח שיהיו לו חיים הרבה יותר קלים.

למעלה