שאלה קטנה וחשובה...

gothica666

New member
שאלה קטנה וחשובה...

דבר ראשון שלום לכולם.. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום..ואני מקווה שלא האחרונה.... אבל אני פחות או יותר עוקבת כמה שאני יכולה.. טוב אז השאלה שלי היא: יש לי ידיד שלפני כשנה נסע לארה"ב , אושרה לו ויזה של תייר לחצי שנה , בזמן שהוא היה שם הוא עבד באופן לא חוקי אחרי חתי שנה הוא נשאר עוד חצי שנה באופן לא חוקי ואז הוא נסע עם דרכון מזוייף לקנדה ואחרי מספר שבועות ניסה לחזור שוב לארה"ב , כהוא בא לעבור שוב הוא חשב שהפקיד לא יקלוט את זה שאין לו חותמת יציאה מארה"ב ושהוא יאשר לו עוד חצי שנה , משם האלו אותו על מטוס לארץ (לפי מה שהבנתי ממנו הוא גורש9 עכשיו השאלה שלי היא כזאת... האם הגירוש שלו הוא רק זמני או שהוא מגורש לתמיד...? כל מידע שיש לכם בנושא יכול לעזור... ואני אודע לכם אם תוכלו לעזור לי... תודה מראש GOTHICA666

roy269

New member
אם זאת שאלה קטנה

אז מה זה אצלך שאלה גדולה? תראי, לפי הסיפור לא נראה לי שה -INS יכתיר את ידידך בתור חסיד אומות העולם. אבל אם להתייחס ברצינות לנושא נראה לי שהידיד שלך עבר עברה חמורה מאד אשר נכון להיום האמריקאים מאד רגישים אליה ולפי מיטב ידעתי, של מקרים אחרים, למזלו הוא לא ישב קצת בכלא לפני הגירוש נקודה לא ברורה בקשר לחותמת בדרכון כאשר יוצאים מארה"ב לא!!! מחתימים את הדרכון אם עוזבים בדרך האוויר, הדיילת שמכרטסת ונותנת לך את כרטיס העליה למטוס מוציאה מהדרכון את הספח I-94, אותו ממלאים בכניסה לארה"ב ואף אחד אחר כך לא מחתים את הדרכון אז יכול מאד להיות שמשהו אחר עורר את חשדו של קצין ההגירה בכניסה ולא העדר החותמת. בדר"כ כאשר מגורשים, מוחתם הדרכון עם סימן של הגירוש ועם הגבלת הזמן המוטלת על בעל הדרכון. אבל אם זיהו את הדרכון כמזויף, יכול להיות שהחרימו אותו? פרק הזמן האסור בכניסה יכול לנוע מ- 3 שנים עד 10 שנים תלוי כמה זמן שהה מעבר למה שהוגדר בויזה למרות שבאחד הפורומים מישהו התלונן שעל שהייה של יומיים מעבר למותר מהויזה נשללה ממנו הכניסה ל - 10 שנים ושוב כנראה גם שם הנסתר רב מהגלוי מצטער שאין לי תשובות חותכות אבל במצב מסובך כזה הייתי פונה ליעוץ משפטי מקצועי בהצלחה

למעלה