שאלה קטנה וטיפ ברור מאליו

barakas

New member
שאלה קטנה וטיפ ברור מאליו

יש לי משקפים שאני חייב (וצריך) ללבוש בכל עת...אני לא עושה את זה,לא ככה סתם ובטח לא כשאני מתאמן...אחרי הגיוס סביר להניח שאני אצטרך להתקע איתם עליי ( לפחות במטווחים :) )...מה לעשות???להתחיל להתאמן איתם כבר עכשיו,לשמור בכיס ולשים רק כשצריך,לקנות רצועה כזאת שתחזיק את המשקפיים שלא יפלו (אתן מכירים את הסוג,כולנו ראינו את הטיפוסים העצובים שמסתובבים על הרצועות האלה) או מה??? וטיפ קטן שסביר להניח שכולם מכירים...תרוצו על החוף,זה בריא לרגליים ולגב וזה ממש כיף...אין כמו בריזה עצבנית אחרי שסגרת 4 קילומטר רק תיזהרו ממדוזות ובמקרה של החוף שלי משקיות ניילון וקרשים ופגרים של דגים ובורות ופחיות ובקבוקים ומסמרים ומזרקים ונרקומנים ומבחנות וזכוכיות ורשתות דייגים וחתיכות מתכת חלודות.....הממ,אולי כדאי שאני אחזור לרוץ בחדר כושר סתם,ים זה סבבה

mtz

New member
תשובה קטנה :)

אני גם הייתי כמוך, ושמתי משקפיים רק לטלוויזיה וכדומה, והמספר גם היה עולה לי כל הזמן... עד שהחלטתי לעבור לעדשות, ותאמין לי שזה הרבה הרבה יותר טוב ממשקפיים. אתה לא מרגיש אותן בכלל, אתה רואה רגיל, והן לא יפריעו לך להתאמן או משהו. אני אישית כבר לא מסוגלת לשים משקפיים, או ללכת בלי בכלל. שווה לנסות...

חופשי

New member
הבעיה שנקראת משקפיים בקרבי

תראה אחי הבעיה היא לא המטווחים, אם אתה לא קלע טוב גם משקפת לא תעזור, גם לי יש משקפיים, סיימתי מסלול, מבלי לשים אותם פעם אחת. אבל הבעיה הרצינית עם המשקפיים היא במסעות בלילה, שם באמת בלעדיהם לא רואים כלום, ומהחום שהגוף פולט הם מתלמאות באדים, כך שבכלל לא רואים כלום. איך תתמודד? הרבה לפניך והרבה אחריך עשו את זה...

למעלה