שאלה קטנה ותמימה

Sunset Night

New member
שאלה קטנה ותמימה../images/Emo9.gif

מדוע נשים כל כך אוהבות ישר להתחבק ולהתנשק לאחר שגמרו..?

אורזמן

New member
כנראה אתה נמנע........

מחיבוקים ביום יום ואתה זוכה רק כשהיא גומרת... כך היא יכולה לחבק אותך בלי שתתנגד כמו שסקארלט אמרה ונכון, 'נשים אוהבות להתחבק' עוד לא פגשתי אישה שלא אוהבת להתחבק ולהתנשק (אולי יש איפושהו) חיבוקים ונשיקות מממ... זה טוב אור

אולי בגלל שאצל רוב הנשים לשכב זה

אקט מאוד אינטימי ולכן חיבוקים ונישוקים מתאימים למצב...

האמת, שלרוב, הפרטנרים שלי

גם ישר רצים איתי לסיגריה ואז פתרנו את בעיית החיבוקים הישירה לאחר סקס.

בעעע סיגריה../images/Emo5.gif

ואני אוהבת להתחבק בלי שום קשר עם סקס בלי סקס תוך כדי סקס אחרי סקס ככה אני
למישהו יש בעיה עם זה?

אצלי..לצערי...(;..

אני תמיד נופלת על כאלה שלא מעשנים..חח.. אז במקרה שלי זה הפוך.. אני בורחת לסיגריה והם רוצים להתחבק (;

Sunset Night

New member
זה רק אני, או שיש פה אוירה מאוד

עויינת? רק בגלל שאני גבר, בכל פעם שאני רושם פה הודעה ולא משנה עד כמה מתונה היא תהיה, אני אקבל לפחות תגובה עויינת אחת. למה תמיד יש פה מישהי עם אצבע על ההדק שתהיה מוכנה להקניט כל גבר שירשום פה הודעה? (בטח בגלל יחסי עבר כושלים אותם היא משליכה על כל הגברים). אבל מספיק עם הפסיכולוגיה בשקל וחצי. אני דווקא מאוד מאוד אוהב להתחבק ולהתנשק, במיוחד אחרי סקס. אבל אחרי שמישהי יורדת לי ואני גומר, אני לא ישר קופץ ומחבק אותה בחוזקה ומרביץ לה צרפתית (כמו שאתן עושות אחרי שאתן גומרות בסקס אוראלי לדוגמה). אני קודם נרגע שניה (ומתנגב
) ואז מחבק ומנשק ומפנק ועושה לה המון נעים בגב כי היא נורא אוהבת את זה

../images/Emo12.gif אוירה עויינת?

זה בכלל לא עניין של הקנטות [נדמה לי
] פשוט, במידה וגבר שואל משהו שהוא ברור מאליו [כנראה] לנשים ולגבר זה תמוה [מה שהתפרש מההודעה שלך], אז אנחנו מגיבות בצורה תואמת. גם אני לא מרביצה צרפתיות לגבר אחרי שהוא יורד לי, אם הייתי רוצה את נוזלי הגוף שלי בפה, הייתי משתינה לכוס. אבל יש המון גברים שאחרי הסקס הם מרוקנים לגמרי, וזה דיי טבעי, לעומת הנשים שיש להן עדיין מרץ אחר כך. אז אם לפחות אתה הולך לנחור לך כשנוזלי גוף עדיין סביבך, לפחות תחבק אותי...

oren 2020

New member
../images/Emo5.gif ואט?

אם הייתי רוצה את נוזלי הגוף שלי בפה, הייתי משתינה לכוס.

ebony

New member
איכססס ../images/Emo5.gif

יאק למה להשתין בכוס????????????????????????

למעלה