שאלה קטנה לגביי מהירות

mothers koos

New member
שאלה קטנה לגביי מהירות

היי מירית, שמי רונן מחוברל 12M ורציתי לברר מדוע בהורדה משרתי חו"ל זה אף פעם לא מגיע למלוא הפוטנציאל? דבר שני, האם כדאי לי להתקשר לתמיכה הטכנית בנושא הזה, פשוט אני לא אוהב להטריד ואני שונא לדבר בטלפון הרבה. ושאלה נוספת, האם אתם מוכרים מחשבים ניידים במבצע ללקוחות? במידה וכן אשמח לקבל ממך מידע. תודה רבה ויום טוב !

שלום mothers koos,

מהירות גלישה והורדה מאתרים בחו"ל תלויה במספר גורמים, ביניהם: עומס על הפס גישה בין ישראל לחו"ל, מגבלות השרת עצמו וכמות הגולשים שנמצאים באותו זמן בשרת\אתר. בכל מקרה, לקוחות ה-Private NGN אמורים לחוש בהבדל משמעותי במהירות הגלישה וההורדה שלהם ולכן הייתי בכל זאת ממליצה לך לבצע בדיקה עם נציגי התמיכה שלנו. אם תרצה אוכל לדאוג שנציג מטעמנו יצור איתך קשר אם תשלח לי את פרטייך (שם משתמש, מספר ת"ז של בעל המנוי,מספר טלפון נייד ושעות נוחות להתקשרות) בהודעה פרטית או למייל [email protected]. בנוגע לשאלתך על מחשבים ניידים, קיים מבצע מחשב נייד עבור מהירות 12 מגה. אשמח לתת לך פרטים נוספים גם עבור מבצע זה. :) המשך גלישה נעימה מירית, בזק בינלאומי

mothers koos

New member
מה חוסר שקיפות בזה? היא ענתה לי על מה ששאלתי

אתה לא חייב להתערב תודה מירית, אודה לך אם תשלחי אלי מסר פרטי הצעה ללפטופ

zivelca

Member
חוסר שקיפות ויושר זה כשאתה בפורום שואל ומקבל

חוסר שקיפות ויושר זה כשאתה בפורום שואל ומקבל תשובה בפרטי ממש נשמע כאליו אתה שתול של בזק בינלאומי. וכנראהשזאת הסיבה שהפורום הזה רק מגולשים

שלום zivelca

צר לי שזו הרגשתך. לידיעתך, אנחנו פועלים בשקיפות מלאה ולא מחסירים מידע, אולם לא ניתן תמיד לתת את כל פרטי המבצעים שלנו ע"ג הפורומים מאחר ולבזק בינלאומי קיימות חבילות גלישה רבות עם מגוון רחב של מוצרים ומחירים, בהתאם למהירויות הגלישה השונות והצרכים המשתנים של כל לקוח. במידה ואינך מעוניין לשוחח עם נציג שירות בטלפון, באפשרותך לפנות אלינו גם באמצעות שירות הצ'אט של שירות הלקוחות ולקבל את כל המידע הרלוונטי. באמצעות שיחה אישית, בין אם טלפונית ובין אם באמצעות הצ'אט, ניתן יהיה לבצע איתור צרכים טוב יותר מאשר ע"ג הפורום ולהתאים לך את החבילה המתאימה לך ביותר. לנוחיותך, קישור לשירות הצא'ט http://www.bezeqint.net/chat_service.html המשך גלישה נעימה, מירית

zivelca

Member
אני לא צריך את הצ'אט אבל ברגע ששואלים בפורום

אני לא צריך את הצ'אט אבל ברגע ששואלים בפורום התשובה צריכה להיות בפורום וזו שקיפות אם משהו מברר בטלפון אז הוא לא בפורום אך ברגע שהשאלה בפורום יושר והוגנות זה לענות בפורום אחרת זה חוסר שקיפות ויושר והתשובה בפורום צריכה להיות בהתאם למה שנשאל ולא הפניה לתקשורת פרטית

למעלה