שאלה קטנה....לגבי "מלים יפות מאלה"

• פותח הנושא relh
  • פורסם בתאריך

relh

New member
שאלה קטנה....לגבי "מלים יפות מאלה"

למישהו יש מושג מה הכוונה של הכותב? אני טוען שזה על בחורה שלא רוצה כרגע לשכב עם החבר... ידידה שלי טוענת שזה מישהי שאין לה הרבה זמן לחבר שלה מה האמת אנשים?

אני חושבת ש.......

שהטקסט אומר... שגם אם הבכורה לא אומרת לאהוב שלה מילות אהבה..... זה לא אומר שהיא לא אוהבת אותו. אבל בכל זאת היא חושבת עליו בכל רגע ורגע.

willo1

New member
בפעם הראשונה ששמעתי את השיר הזה

בכלל לא ידעתי שהוא של הפרויקט.. שיר ממש יפה

yinnon2

New member
לי נראה שזה על אחת שקשה לה

להגיד "אני אוהבת אותך",קשה לה לבטא רגשות,והיא אומרת לאהובה שלמרות שהיא לא יודעת לבטא את הרגשות שלה היא אוהבת אותו וחושבת עליו בכל יום כל שעה..

yinnon2

New member
אני לא כ"כ מפרש,פשוט זה מה שהיא

אומרת בשיר.. זה לא אומר שאני לא אף פעם זה רק עכשיו, אז תחכה ואז אבוא כשיעבור הזעם ואז אחזור - כשיתבהר. זה לא אומר שאני לא חושבת עליך בכל יום, כל שעה עדיין אין שלווה ואין את השקט כי בכל מקום עולה מולי דמותך. גם אם קשה לי להגיד מילים יפות מאלה גם אם לא מצאתי דרך להרגיש שלך תדע עכשיו שרק אותך אני אוהבת תדע בלב אני תמיד איתך תדע אני תמיד, תמיד איתך זה לא אומר שכך ואין אחרת זו רק סופה ביום חולף ואז תראה איך כשתזרח השמש אשוב אליך מן הגשם השוטף. גם אם קשה לי...

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאבל פה השאלה למעשה...

זה דיי נכון להגיד שקצת קשה לה לבטא רגשות.. אבל השאלה היא מאין היא תחזור? "ואז אבוא כשיעבור הזעם ואז אחזור - כשיתבהר." "אשוב אליך מן הגשם השוטף." לאיפה היא הלכה? האם היא הלכה במובן המטאפורי? אז לאן? מה בדיוק הולך שם??

willo1

New member
כן.. המובן המטאפורי

שנמע די מתאים לפה.. מי שיילך להופעה הבאה שישאל את עידן

yinnon2

New member
ד"א--תיקון טעות..

העלתי את המילים משירונט והייתה שם טעות "גם אם לא מצאתי דרך להרגיש שלך"= "גם אם לא מצאתי דרך להגיד שלך". איזה כיף זה לתקן את שירונט.

למעלה