שאלה קטנה לי

שאלה קטנה לי

אני ימנית מלידה ולא מצליחה בשום הפנים ואופן ,לשים לק שהוא ביד שמאל. היות והכול נמרח לי ולא יוצא אסתטי בגלל זה . לצערי שמה לק רק ברגלים וזה גם לא תמיד. למדו נא אותי איך עושים שלק ילך חלק על יד שמאל ויצא יפה[ חוץ מאפשרות לבקש ממישהו/ מישהי שתשים לי]

Angel Of Moon

New member
גם אני ימנית מלידה

פעם היתי מורחת על כל האצבע ואחר כך מורידה את הלק מהעור
תשמעי , תתאמני כי זה לוקח זמן.....זה לא מאוד קשה רק עניין של הרגל

lilo4

New member
הרבה אימונים ../images/Emo13.gif

גם אני ימנית, ובהתחלה בשתי הידיים הייתי מורחת עקום. עם הזמן הצלחתי לעבוד יותר טוב עם יד ימין, וכמובן כשמרחתי עם שמאל זה נראה לא משהו בכלל. היום זה קצת יותר טוב, אבל עדיין יש פאשלות. טיפים? אמממ.. להתאמן ולא להתייאש. כשאני מורחת על יד ימין [כלומר עובדת עם יד שמאל] אני בד"כ עובדת יותר לאט. חוצמזה, אחרי שאני מסיימת למרוח אני משתמשת במקלון אוזניים כדי להסיר את השאריות מהעור מסביב.

מעניין מאיפה הניק שלך מוכר לי

מממ... מפורום נותני שירות חג שמח לך מותק
אולי נעשה יד אחת ונמרח אחת לשנייה
?

lilo4

New member
יש בעיה

אני לא מסוגלת למרוח למישהי אחרת
פעם אני ועוד חברה היינו במשמרת משעממת במיוחד, ובאיזשהו שלב הפקיד לילה הגיע ממש מוקדם למשמרת שלו ות'כלס לא היה כלום, אז ישבנו במשרד מאחורה והיא ביקשה שאני אמרח לה לק כי זה היה צבע כהה, והיא לא מצליחה כ"כ, והיא ראתה שעל עצמי אני כן מצליחה. בקיצור.... ציורי גואש של ילדים בגנון יוצאים מדויק יותר

סקרמנטה

New member
לא נורא, גם לשמאליות יש בעיה דומה ../images/Emo13.gif

בתכל'ס, זה רק ענין של אימונים וניסיון. תנסי להחזיק את המברשת בזוויות שונות, וגם את האצבעות (של שתי הידיים). וגם - אל תמרחי בצידי הצפורן. כלומר תשאירי מראש שוליים מאוד מאוד צרים. ככה תמנעי מצביעת העור.

תולי01

New member
מצרפת לקודמותיי

זו אכן בעיה מאוד מוכרת וזה בהחלט עניין של אימון. אני יכולה להעיד על עצמי שגם אחרי המוןןןןןןןןןןן מריחות לקים והתנסויות, עדיין אני מורחת יותר בקלות ביד ימין, אבל ההבדל הוא שהיום מבחינת תוצאה כבר כמעט לא מבדילים בין שתי הידיים
תנסי למצוא ליד שמאל את הזוית שמרגישה לך הכי יציבה, תבדקי אם נוח לך לייצב את היד על השולחן אן על כרית קטנה, וברגע שתמצאי את התנוחה היציבה שלך, תתחילי למרוח. עוד המלצה - תמרחי בהתחלה בצורה איטית ובתשומת לב לדיוק ותראי שעם הזמן זה כבר יילך יותר מהר והדיוק כבר יבוא לבד. מקווה שעזרתי

Ultra marine

New member
כמה הצעות...

דבר ראשון מלבד אנשים שמוגדרים "אמבידקסטרס" (יעני, משתמשים בשתי הידיים באותה מיומנות) לכל מי שיש לו יד מועדפת מן הסתם יהיה לו קשה למרוח עליה לק. כמובן שזה עניין של מיומנות וככל שתתנסי יותר כך יצא יותר טוב. אז אם כבר כמה עצות.. דבר ראשון כשאת מסיימת למרוח את הלק תקני את מה שנמרח על העור או עם מקלון אוזניים טבול במסיר לק או עם עפרון מיוחד לתיקון שאפשר למצוא בסופר פארם. יש לו "ראש" שהוא מחודד כזה, טובלים אותו במסיר לק וגם מסירים מסביב את העור שהתלכלך. עוד עצה בעניין הזה, כשאת מורחת תתחילי בלמרוח את אמצע הציפורן ואז תטי הצידה את המברשת, כלומר, החליקי אותה לימין ואח"כ לשמאל. הכוונה היא לא לקחת את המברשת כמו שהיא ולמרוח באזור שקרוב לעור. יש כל מיני סרטונים ביו-טיוב על מריחה של לק, תנסי לחפש כאלה ולראות אילו טכניקות עוזרות לך. מעבר לזה, צריך לזכור שלק שמלכלך את המסביב של הציפורן יורד בשטיפה עם מים וסבון.. אצלי לדוג' אם אני מורחת יחסית קרוב לזמן שאני הולכת לישון, אז במקלחת של הבוקר זה כבר יורד והכל נשאר נקי ומסודר. אצלי אגב זאת בעיה עם ציפורניים של הרגליים כיוון שהן קטנות יחסית..

lilo4

New member
כמה דברים קטנים ששכחתי..

קודם כל- בזמן המריחה... לי בהתחלה היה קשה לשים לב להכל- לשמור על מרחק קטן מאזור הקיוטקל, וגם לא ללכלך את העור שמסביב לציפורן. ואז הגעתי למסקנה שהרבה יותר קשה לנקות שאריות של לק מאזור הקיוטיקל, מאשר משאר העור שמסביב לציפורן. אז בהתחלה באמת תמרחי את הלק לאט מאוד, ותתמקדי במרחק מהקיוטקל, שאותו כאמור הכי קשה לנקות. וזה בסדר למרוח לק במשך 10 דק', ואחרי זה להשקיע עוד 20 בניסיון להוריד את כל השאריות שמסביב
ואם כבר דובר בשרשור על סרטונים- אני מצרפת קישור לסרטון בעברית של tokit15- ניהלה עד לפני כמה חודשים את פורום איפור [יש לסרטון שני חלקים]. אני בטוחה שיש עוד מגוון של סרטונים ברשת, בחרתי בזה משתי סיבות: א. הוא בעברית ב. הוא היחידי שאני מכירה
[ואני אישית למדתי ממנו]

ראיתי סרטונים שלה ואני מבזבזת זמן עכשיו

מולה........ טוב, נשמור במועדפים ללילות ללא שינה.

למעלה