שאלה קטנה לכל משתתפי הפורום.

שזיפוני

New member
שאלה קטנה לכל משתתפי הפורום.

כידוע, הפורום נמצא בסקטור הפורומים למבוגרים. האם אתם באמת חושבים ששם מקומו? כי אני, אישית, לא ראיתי שום סיבה לכך. הגעתי לכאן דרך הודעה של גברברת בפורום דתיים (כן, אני דתי), כך שלא ידעתי מהו הסקטור שבו נמצא הפורום ודי הופתעתי לגלות זאת. כלומר, נכון שיש כאן לפעמים דיבורים על מין, אבל אני לא רואה את זה כנושא מרכזי, וגם כאשר הוא מועלה כאן, אין כאן כניסה לפרטים אנטומיים או צירוף תמונות זימה, כך שאפילו בני עשרה יכולים ללמוד כאן על יחסים שבין גברים לנשים, וגם דתיים יכולים להשתתף, בלי להפגע מתכנים לא הולמים.

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא

הסיבה בגינה הפורום הנו תחת אשכול מבוגרים היא בטח ובטח שלא בגלל סיפורי זימה (שאין כאן)
, אלא בגלל שאחרת הפורום יהפוך לעוד פורום הדן בבעיות של גיל ההתבגרות ונשראה לי שיש מספיק כאלו בפרדס. וסחטיין שאתה זוכר ששאלתי בראש השנה (ברוב בורותי
מודה) איזו שנה עברית מתחילה לטובת כרטיסי "שנה טובה" לעובדיי

שזיפוני

New member
האמת, סיבה מצוינת..../images/Emo13.gif

סיבה מעולה. ולא, את השאלה ששאלת שם לא זכרתי, אבל את העניין שהחתימה שלך הותירה בי אני זוכר. היא הפתיעה אותי כי לא חשבתי שבאמת יפתחו פורום שעוסק במה גברים רוצים. אולי כי כל הזמן אני רק שומע ביקורת מרושעת על גברים. ואולי בגלל שאצל הרבה מהגברים, לדבר על מה אנחנו רוצים או על רגשות זה מעין אאוטינג או אולי אפילו חולשה. אני חושב שזה גם וגם. בכל מקרה תודה על הקבלת הפנים הלבבית, אני שמח להצטרף.
לילה טוב ושבת שלום.

וכשחושבים על זה ,

אתה בהחלט יכול לשפוך אור על נושאים מסוימים. מבחינת התפיסה הדתית שלך של החיים. אני יודעת שיש המון זרמים בדת, התכוונתי שזו תהיה דיעה שונה מהחילונים בכ"א. <מקווה שלא סיבכתי אתכם>.

שזיפוני

New member
לא בטוח..

כן, אני יכול לדבר מנקודת מבט דתית, אבל זה לא יהיה רלוונטי למשתתפי הפורום, ולכן, כנראה, יישאר ללא יחס מהחילונים, מה גם שלמרות אמונתי השלמה, אני לא בקיא ולעיתים אני אף מתנגד לדעת הרוב הדתי. מה שכן, אני יכול לדבר מנקודת מבט מוסרית, שחילוניים תמיד יכולים להתחבר אליה, ואת נקודת המבט הזאת הדת אכן פיתחה אצלי.

למעלה