שאלה קטנה למי שיודע

שאלה קטנה למי שיודע

בקליפ של from yesterday בפזמון ג'ארד ממלמל בצורה לא ברורה בעליל fighting off the world all around he can pay attention (תקנו אותי אם אני טועה :p) אבל בכל פעם שהוא שר את השיר הוא אומר :והוא לא רוצה שיקראו את המסר כאן" למה זה?

הממ... אני לא יודעת על מה את מדברת.

בחיים לא שמעתי או ראיתי את זה, ואלו גם לא חלק מהמילים של השיר. אם תשימי כאן קישור לקליפ וכתבתי איפה זה מופיע אולי נוכל לעזור לך

ככה..

שהוא מגיע לקטע הזה של השיר: On his face is a map of the world (A map of the world) On his face is a map of the world (A map of the world) From yesterday, it’s coming! From yesterday, the fear! From yesterday, it calls him Fighting off the world all around he can pay attention Fighting off the world all around he can pay attention Fighting off the world all around he can pay attention Fighting off the world all around he can pay attention אבל אם הוא שר את השיר בלייב או באקוסטי אז הוא משנה את המילים ל: A map of the world, on his face is a map of the world A map of the world From yesterday, it's coming From yesterday, the fear From yesterday, it calls him But he doesn't wanna read the message He doesn't wanna read the message He doesn't wanna read the message here

הוא שר

He doesn't want to read the message תמיד, גם בשיר, לא רק בגרסא אקוסטית. ראיתי את כל הקליפ שוב, וגם כשהוא שר רואים שהוא שר he doesn't want to read the message יכול לראות שראית גרסא אחרת של הקליפ? או שלא ראית ברור?

על הגרסא הרגילה

הקליפ שמופיע ביוטיוב הרגיל...גם יש אתרים שרושמים פעם ככה ופעם ככה..אתרים של מילים לשירים...ואפשר לשמוע את המילה ATTENTION לפעמים בסוף המשפט

אני אומרת לך ב-100 אחוזים

שאין את המילה הזאת בליריקס. בשום מקום. בשום גרסא

RenanaD

New member
אני בספק... אתה יכול לתת לינק ולהפנות אותנו

לדקה הספציפית בקליפ? בכל מקרה, בנוגע לאתרים - לג'ארד יש דיקציה מזעזעת, ובעקבות זאת בהרבה אתרים יש שגיאות (לפעמים קורעות) בליריקה. יכול להיות שזה גם המקרה פה

למעלה