שאלה קטנה- מדינות מתפתחות מהו הספר המומלץ ללימוד הנושא כהכנה לבגרות ומי מחברו? תודה ושבת שלום רועי
R r o i 1 9 New member 26/1/07 #1 שאלה קטנה- מדינות מתפתחות מהו הספר המומלץ ללימוד הנושא כהכנה לבגרות ומי מחברו? תודה ושבת שלום רועי
R r o i 1 9 New member 28/1/07 #3 יש ספר אחר? האם הוא מותאם לתוכנית הלימודים? אני מכיר ספר אחר של ינון אהרוני לגיאו` והוא מתחת לכל ביקורת.
יש ספר אחר? האם הוא מותאם לתוכנית הלימודים? אני מכיר ספר אחר של ינון אהרוני לגיאו` והוא מתחת לכל ביקורת.
ה הימליה New member 29/1/07 #6 כן,זה הספר שממנו לומדים לבגרות. לא ספר מדהים,אבל זה הספר.כדאי לחכות למיקוד שיתפרסם לקראת פסח ואז ללמוד את החומר שבמיקוד. המיקוד יופיע באתר של משרד החינוך-אגף הבחינות. בהצלחה.
כן,זה הספר שממנו לומדים לבגרות. לא ספר מדהים,אבל זה הספר.כדאי לחכות למיקוד שיתפרסם לקראת פסח ואז ללמוד את החומר שבמיקוד. המיקוד יופיע באתר של משרד החינוך-אגף הבחינות. בהצלחה.
R r o i 1 9 New member 29/1/07 #7 תודה רבה סליחה שקצת פקפקתי. פשוט הספר שלו על א``י מלא בשגיאות כתיב וסתירות פנימיות וחלקים חסרים.הייתי צריך אימות מכם לפני שאני שוב מוציא על כסף על מוצר דומה.
תודה רבה סליחה שקצת פקפקתי. פשוט הספר שלו על א``י מלא בשגיאות כתיב וסתירות פנימיות וחלקים חסרים.הייתי צריך אימות מכם לפני שאני שוב מוציא על כסף על מוצר דומה.
I IאילהI New member 29/1/07 #8 גם הספר של המדינות המתפתחות שלו. לא משהו. הלוואי שמישהו יקח את הנושא ברצינות ויערוך ספר טוב. הנושא הזה הוא הנושא הקל ביותר בבגרות (לדעתי). בהצלחה!
גם הספר של המדינות המתפתחות שלו. לא משהו. הלוואי שמישהו יקח את הנושא ברצינות ויערוך ספר טוב. הנושא הזה הוא הנושא הקל ביותר בבגרות (לדעתי). בהצלחה!
R r o i 1 9 New member 30/1/07 #9 אין איזה גוף שאמור לפקח על הנושא? לעשות הגהה לפני ההוצאה לאור. גם זו סיבה לשפל שאליו הגיעה מערכת החינוך.
אין איזה גוף שאמור לפקח על הנושא? לעשות הגהה לפני ההוצאה לאור. גם זו סיבה לשפל שאליו הגיעה מערכת החינוך.
ה הימליה New member 30/1/07 #10 הלו...לא להשמיץ כאן את מערכת החינוך ובטח לא את המורים לגיאוגרפיה שעובדים כל כך קשה דווקא בגלל שאין כל כך ספרים להגשת התלמידים לבגרות.
הלו...לא להשמיץ כאן את מערכת החינוך ובטח לא את המורים לגיאוגרפיה שעובדים כל כך קשה דווקא בגלל שאין כל כך ספרים להגשת התלמידים לבגרות.