שאלה קטנה :מה קרה עם אורן חן ומדוע

FM103

New member
שאלה קטנה :מה קרה עם אורן חן ומדוע

הוא אינו משדר יותר? אלא אבי קקון במקומו יש סיבה? להלן תגובתי בפורום רדיו על 90FM ורעיון שעלה לי בראש לפיצול תדר 94.7 והקצאתו לשידור מוסיקה מזרחית ים תיכונית ברוב שעות היממה אין כל ספק שאתם תחנה אזורית מעולה!! שמדברת למאזינים של אזור הזכיון שלכם ---ואני כותב זאת כתושב המרכז שנהנה עד הגג!! להלן תגובתי בפורום רדיו: מילה קטנה על 90FM שללא ספק היא התחנה האזורית!! דגש על אזורית הטובה ביותר שצמחה לנו כיום {כמובן גם 103 אבל זה ז'אנר אחר....}תחנה פשוט אדירה !! מבחינת קליטה תוכניות ודגש מוסיקלי חזק מאוד!! על כל הסגנונות ...ביניהן מוסיקה ים תיכונית{במיוחד מומלץ ימי שישי 14.00-16.00 ושבת 23.00-02.00 עם אבי קקון אחד השדרנים הטובים שיש היום וב 90 FM}

ali211

New member
הא זה סתם רעיון שלך

אז בכלל הם לא ישדרו לתדר 94.7 מזרחית ברוב שעות היממה !

גלעד2211

New member
לא עוברים את ה90 רולז!!!!

שמעון סופר שולט!!!!!!!!!!!!!! לא עוברים את ה90 צריכה להיות כל היום!!!!!!!!! המוזיקה בסט שמה!!!!!!!!!! אין עוד תוכנית כזאת!!!! שם בכיס הקטן את כל התוכניות!! אגב הדבר היחידי שאני שומע ב103 זה את נתן זהבי המלך שממנו כל אחד צריך ללמוד הוא עוזר לקשישים מסכנים ומוטי יכולת והוא נלחם למען האזרח הקטן ואת התוכנית שלו <גם ברדיו וגם בטלוויזיה יום חמישי הוט 3 ב6 ורבע אני לא מפסיד>. וחבל שרדיו 90 לא מעבירים את נתן זהבי זה יכול להעלות להם את הרייטינג בהמון כי אנשים ממש אוהבים את זהבי בגלל שהוא לא רק מדבר לעניין הוא גם עושה מה שאחרים לא.

למעלה