שאלה קטנה על הרחבה עם כרטיס זיכרון

שאלה קטנה על הרחבה עם כרטיס זיכרון

כשאומרים שאפשר להוסיף כרטיס זיכרון עד 32G, זה אומר שיהיה לי ביחד 48G, או סה"כ 32? (ה-16 של הכרטיס ועוד ה-16 של הזיכרון המובנה)? תודה

בדרך כלל מתייחסים לגודלו המקסימלי של הכרטיס

כלומר, במקרה שלך יהיו לך יחדיו 48GB (כרטיס זכרון - 32GB, זכרון פנימי - 16 ג'יגה). מומלץ לקחת כרטיס זכרון Class 6 ומעלה כדי לא לסבול מ-Lag כלשהו.

נצל"ש - בעיה בדפדפן המובנה באתרים ספציפים

באתר ONE למשל, כל עמוד כתבה שם מוצג רק בחלקו. ללא החלק התחתון של הכתבה, גם בתצוגת אורך וגם ברוחב דפדפן האופרה כן מציג עמודים באותו אתר במלואם, אלא שאני מעדיף את המובנה כי הוא מציג את התמונות יותר יפה באתר תפוז - אם אני עושה תגובה מהירה - ברגע שנפתחת המקלדת שדרה ההזנה "מחליק" הצידה ומאלץ אותו כל פעם לעשות ZOOM OUT כדי לראות את הטקסט שאני מקליד יש לי את ה-GALAXY S מישהו נתקל לפחות בבעיה אחת מאלה שהזכרתי ויודע להגיד לי איך לפתור? תודה רבה מראש איציק

ועוד בעיה אחרונה, ברשותכם :)

האם יש פה מישהו עם SGS שמצליח לראות את כל האייקונים של ההודעות בתפוז? תודה שוב!

נראה שלא מדובר בתקלה ייחודית למכשיר שלך

בדקתי את אתר ONE במכשיר שלי (ZTE Blade) והדפדפן המובנה אכן אינו מציג את החלק התחתון של הכתבה. אם אינך מעוניין להשתמש ב-Opera, נסה להשתמש בדפדפן שנקרא Dolphin Browser Mini ושאמור להציע תכונות דומות יחסית לדפדפן המובנה של אנדרואיד.

ביצעתי חיפוש ונראה שמדובר בתקלה ידועה

ככל הנראה בגלל שהאתרים הללו בנויים בצורה מסוימת שאינה נתמכת היטב בדפדפן המובנה של המכשיר ולכן יש צורך באפליקציה כדי לגלוש בהם בצורה נוחה (ואני מדבר לא רק על One אלא גם על Ynet ו-Yad2, כך לפי מה שקראתי). מצורף קישור לחיפוש הרלוונטי שביצעתי בגוגל.

מחייך המון תודה!!

ותגיד לגבי האייקונים של ההודעות בתפוז- אצלך אתה כן רואה את כולם עם המובנה?

אני רואה אייקונים ויכול להוסיף אותם לתגובה

ניסיתי לכתוב את התגובה הנוכחית עם המכשיר שלי אך הממשק של תפוז ממש לא נוח בסלולרי והם חייבים להוציא אפליקציה במקום שאני אעשה Zoom In ו-Zoom Out כל כמה שניות ולא אצליח למחוק חלק מהדברים שאני כותב.

את כולם אתה רואה??

במובנה אני רואה רק את העליונים שביניהם..
אם היה אפשר לצלם מסך הייתי מראה לך... אוף!!

אותו דבר אצלי

אני לא מצליח לגלול למטה באייקונים וזו גם הסיבה שאיננו מצליחים לראות אתרים כמו One ו-Ynet בצורה טובה, הם פשוט משתמשים בשיטת גלילה כלשהי שהדפדפן לא תומך בה.

איש יקר, אפשר עוד שאלה? ../images/Emo13.gif

יש איזושהי אפליקציה למכשיר של שעור מעורר שעובד גם כאשר המכשיר כבוי לחלוטין?

לא מצאתי אף אפליקציה שמאפשרת את זה

מצאתי דיונים שמדברים על כך, בארץ ובחו"ל, אבל בכל הדיונים נאמר שזה בלתי אפשרי.

למעלה