שאלה קטנה שחושפת בורות גדולה

שאלה קטנה שחושפת בורות גדולה

כמה סרטים נעשו עם הצוות של TNG? ראיתי אחד או שניים והפסקתי לעקוב ל-ח-ל-ו-ט-י-ן דרך אגב- סיפור קטן שנגע ללבי... כשהתקבלה ההחלטה להפסיק את הצילומים של הסדרה, מרינה סירטיס, דיאנה טרוי בשבילכם, ישבה על הסט, במקום שבו "היה" סיפון 10 קדמי ובכתה שעתיים בערך. ממש בכתה, לא סתם... האמת לא אהבתי אותה בסדרה בכלל, היא הייתה אהבלה מושלמת בחלק מהפרקים וסתם נודניקית באחרים, אבל בכל זאת ריחמתי עליה. (למה היא נחשבה היפייפיה של הספינה??!? אני חשבתי שבברלי הרבה יותר יפה, ובכלל, ממש לא כיף איתה. יועצת, גם כן!) דווקא פטריק סטיוארט, שלדעתי היה צריך להיות איכפת לו יותר מכולם, הגיב באדישות מגעילה ואמר "זו העבודה הכי קשה שעשיתי מאז שסחבתי בלוקים" אני זוכרת שמאוד כעסתי עליו כששמעתי את זה בזמנו, ואיחלתי לו שילך לעזאזל, ואם אפשר, שיסחב בלוקים כל הדרך לשם.
טאשה

בסך הכל שלושה (זהירות ספויילרצ´יק)

הראשון היה דורות, בו העבירו את השרביט מצוות הספינה המקורית לחברי הדור החדש. השני והטוב ביותר לדעתי, FIRST CONTACT בו חזרה האנטרפרייז לעבר, כדי לעצור את הבורג מלמנוע את המגע הראשון, בין בני אדם לוולקנים ובאותה הזדמנות להפטר סופית מהבורג
(כך הם לפחות חשבו)
. השלישי הוא המרד, לדעתי הגרוע ביותר, בו מנעו מגורמים עויינים להשתלט על כוכב בו אנשים לא מתבגרים. ואם כבר מדברים על טרוי, לדעתי היא הסקסית ביותר מבנות ST לדורותיהם (אולי חוץ מט´פול). ולי (תומס רייקר) היה כזכור רומן איתה.

תודה...

באמת ראיתי שניים, כבר חשבתי שיצאו שבעים אלף ואני בפיגור רציני. אם "המרד" באמת גרוע אולי טוב שלא ראיתי. סקסית? טרוי? יותר מדויק להגיד שהיא המזרן הספינתי... היא ממש מטומטמת, ומי שלא מסכים איתי, שיפנה בבקשה לפרק DISASTER. (יש כשל מערכות כללי או משהו באנטרפרייז, וכמה אנשים נתקעים על הגשר בלי אף קצין בכיר. הם ממנים את טרוי למפקדת, כי לה יש את הדרגה הכי גבוהה שם (חצי דרגה מעל או´בריאן) והיא ממש ממש לא מבינה כלום ממה שהיא עושה) היא ראויה לרחמים... יושבת על הגשר כל החיים בלי להבין מה הולך סביבה... נ.ב- קנאת עמיתים לצוות? אולי, אולי... תגידו מה שתרצו...

^hunter^

New member
הי טאשה אל תגידי שטוב שלא ראית

סרטי סטאר טרק הם תאבה לעיניים. גם הגרועים שבהם.

או קי, בקרוב

אני אשלים את החומר... ו...כן, דרך אגב- כותבים תאווה... לא תאבה... OOPS

באמת זה היה עצוב

זה שהדמות (דיאנה) די מעצבנת ומנג´סת, זה רק בגלל שככה כתבו אותה. אין קשר בינה לבין השחקנית. אני מאוד מזדהה עם העצב שלה. אני מניח שהסידרה היא כל עולמם של השחקנים (הראשיים) כל עוד היא חייה, וכאן מדובר ב-7 שנים, בחברים, עבודה ושיגרת יומיום שנעלמים (שלא לדבר על ביטחון כלכלי). לי עמדו דמעות בעיניים כאשר הסידרה נגמרה. אני רק יכול לדמיין מה עבר עליה. אבל אני מאוד מופתע שהזכרת את זה ש*החליטו* להספיק את הסידרה. חשבתי שזה עניין סטנדרטי קבוע מראש שכל סידרה (של סטרטרק) נמשכת 7 שנים. זה לא כך?

DDN

New member
סטאר טרק 7 עונות.

אם אני לא טועה, זה הוחלט בתקופת הTNG, אז כן החליטו את זה במפתיע. DS9 וVOYAGER ידעו מלכתחילה שהן הולכות להיות 7 עונות.

לא התכוונתי להגיד ש...

בגלל שדיאנה טרוי היא דמות מנג´סת גם מרינה סירטיס בהכרח כזו. (בתור שחקנית תיאטרון חובבת אני יודעת טוב מאוד את ההבדל...
אבל אני גם יודעת שתמיד נותנים לשחקן, בעיקר כשהוא משחק בסדרה שאמורה להימשך הרבה זמן, לעצב חלקים בדמות שלו, לקבוע מאפיינים מרכזיים באופי של הבנאדם שהוא עומד לשחק, וטרוי לא הייתה יוצאת כזו אהבלה אם סירטיס לא הייתה עושה אותה כזו...) צוות השחקנים של TNG היו מגובשים לאללה: הידעתם? כל יום א´ הם היו נפגשים בבית של פטריק סטיוארט, לקפה, עוגה ורכילות... איזה חמודים... ונזכרתי במשהו ממש לא קשור: פעם היה כנס של מעריצי מסב"כ, ופטריק ידידנו עלה לבמה לנאום להם. דיבר דיבר דיבר ואז שאל את הקהל אם יש שאלות. אחד הצביע ושאל אותו: "Do you want to marry my mother?" טאשה

אני שב ומוחה על הפגיעה בדיאנה שלי

אמנם היא התחילה את הסידרה כדמות רכרוכית ורגשנית, אך בעונות האחרונות דמותה החלה לפרוח גם מבחינת תוכן וגם מבחינת הופעה. היא היחידה שסובבה לשני הגברים הקשוחים בסידרה (שלושה אם מחשיבים אותי) את הראש, והתקדמה בתפקיד מיועצת לקצינת גשר. הדבר היחידי הזכור לחובתה, היא העובדה שדיאנה היתה הגאית בזמן התרסקות האנטרפרייז, אבל מה אתם רוצים שיקרה כשאישה נוהגת (לא להתנפל, זו רק בדיחה).

התקדמה בתפקיד? מתי?!

זה כנראה קרה כשנרדמתי מול המסך או משהו... היא תמיד הייתה על הגשר, כבר מהפרק הראשון... בכל מקרה, העלאה בדרגה לא ממש רלוונטית אצלה, כי זו דרגת כבוד ולא דרגה זהה לאלו של הקצינים האחרים. והיא מתלבשת מזעזע!!!! אני לא יודעת מי מעצבי האופנה במאה ה24, אבל הם לא משהו...

איך יכולת לראות את הפרק אם מתת

הרבה לפני ששודר. היה פרק בו היא נבחנה להיות קצינת משמרת. היא התקבלה בזכות העובדה ששלחה את ג´ורדי למות. חוץ מזה שבעונות האחרונות היא לובשת מדים ונראית מה זה סקסית.

אמת ויציב

המעצבים במאה ה-24 באמת לא אוהבים נשים ( או שפשוט כל מדים באשר הם בחיים לא יחמיאו לאישה, ראו מוצג א´:צה"ל) מעבר לזה הדמות שלה באמת רכרוכית ומעצבנת למדי וזה לא לחלוטין לא תלוי בשחקנית-כפי שנאמר, במהלך השנים השחקן יכול להעניק קווי אופי לדמותו. למרות זאת, אני לא חושבת שיש וויכוח על זה שהיא עצמה יפה, יש לה פנים יפות, שיער מדהים (למרות שזו כנראה פאה) ובקיצור-שווה.

Esmena

New member
טרוי סתם פתאטית (ספויילרים).

אפילו יחסית לדמות מTNG..המממ...היא לא נראית ממש טוב... ועד שאיזה גבר האיר את עיניי לא שמתי לב לגודל החזה שלה...(הייתה דוגמנית עירום פעם) ועתה לקונספירציית הבגדים הגדולה: שימלת הקטיפה הכחולה! יצא לכם לשים לב פעם? בסוף עונה שלישית, קאס(הדמות הכי סטיילסטית לדעתי,אגב,ואם אפשר לדבר על סטייל בסטאר טרק) לובשת שימלת קטיפה כחולה. אחר כך מגיעה העונה הרביעית, והמכה המתקראת סבן אוף ניין עוברת לספינה האומללה. ולובשת את השימלה(בהזדמנויות יוצאות דופן). שבאל´אנה וג´ינווי יפגרו אחרי הבלונדות?איפה. ובינתיים, בצידה השני של הגלקסיה - דוקאט מביא לקירה שימלת קטיפה כחולה . היא מסרבת, רק בגלל שהיא כנראה קלטה שכמה שיותר אנשים צריכים ללבוש את זה,אם תשאלו אותי(אפשר לסרב לדוקאט, בכל מיקרה אחר?) וכך זיאל מקבלת את השימלה. לא ראינו אותה לובשת את זה,אבל תהיו בטוחים שהיא לא פיספסה. אח"כ,אני די בטוחה שראיתי בזה את הדאקסיות ואולי גם את קסידי. שאלות שצריכות להישאל: 1. גארק עיצב את זה? גארק וקונספירציות הולך טוב ביחד. 2.אבל גארק לא הולך טוב עם גיזרת דלתא. 3. למה שדוקאט יקנה משהו שגארק עיצב? 4. איך אפשר לקנות משהו מגארק כשהוא על הדפיאנט ? והתשובה המתבקשת: בגלל זה זה קונספירציה. כל הסיפור של וויאג´ר הוא בכלל חלום של גארק, גארק הוא אישתו של דוקאט (באמת לא ראינו אותה אף פעם...) למה אישתו של דוקאט תיתן לו משהו בשביל שיחזר אחרי מישהי?תשובה:הכל בעצם תוכנה של תלמידי סטארפליט אקדאמי משועממים...שאלה?אז תלמידי סטארפליט אקדאמי משועממים גם המציאו את מלחמת הדומיניון?תשובה:האם אי פעם פיקפקתם בזה? וכו´ וכו´ , אפשר לשאול ולענות לנצח. במצב טרקי מסויים מצאתי את עצמי קולטת שאני לובשת שימלת קטיפה כחולה. אני לא אתן עוד פרטים, אני אהיה מאוד קלה לזיהוי(מישו בטח כבר זיהה). רק תישאלו איך ההרגשה? מדהימה,אין מה לדבר.

DarkFlame

New member
חברה, שכחתם את ג´רי :)

ג´רי ריאן, 7of9, מוויג´ר...... אפילו ט´פול לא משתווה לה.. ובטח שלא דיאנה הדפוקה הזאת :) בייחוד עם הבגד הצמוד הזה, באפור..... גררררר..

למעלה