שאלה קטנה, שכולכם יכולים לענות עליה..

MiStoRy007

New member
שאלה קטנה, שכולכם יכולים לענות עליה..

אחרי שהשבטים מתאחדים, מה בדרך כלל יש? חוץ ממשימת חסינות אישית.. יש משימות פרס אישיות או משו כזה? כי בעצם עכשיו לא יהיו משימות חסינות לכל השבט..

MiStoRy007

New member
שאלה נוספת שכולכם תדעו לענות עליה..

אחרי איחוד השבטים בד"כ בארה"ב.. זה שיש שיוויון של מתמודדים בין שני הקבוצות? וכמה מתמודדים מודחים אחרי האיחוד? כי אני חושב על זה, שאם צריך להיות מתמודד מודח אחד השבוע, אחרי האיחוד.. אז אם כלום לא ישתנה, יש 5 מג'יבארו ו6 מסבאנה..זאת אומרת שסבאנה ידיחו אחד אחד מג'יבארו לא? ואם נועם/אלכס יחזרו לאיחוד מאי המתים, אז יש 6-6 ואז זה אומר שסבאנה יצביעו כולם למישו מג'יבארו, וג'יבארו יצביעו כולם למישהו מסבאנה.. ואז יהיה שובר שיוויון או משו? או שבכלל ההדחות יהיו אחד מג'יבארו ואחד מסבאנה..?? קיצר אני מבולבל מה דעתכם יהיה? ואיך זה היה בארה"ב?

כמה דברים

מי אמר שנועם יחזור עכשיו? בד"כ שיש שיוויון בין מתמודדים, מבצעים משימה, משהו כמו הדלקת מדורה, המהיר מנצח. לא הבנתי את השאלה לפני האחרונה.

MiStoRy007

New member
>>

לקחתי מצב שנועם יחזור, ומצב שלא. השאלה איך היה בארה"ב.. כמה אנשים הודחו אחרי שהשבטים אוחדו? כי אני מאמין שאם רק אדם אחד יודח אז מן הסתם ג'יבארו יצביעו ביחד למישו אחד בסבאנה, וכך ההיפך.. אז מה הקטע פה..? ובמצב שלקחתי..שאם רק בנאדם אחד מודח אחרי האיחוד, אז אם נועם חוזר, יהיה שיוויון,וענית לי. אבל נגיד נועם לא חוזר..יש היום את הפרק של האיחוד.. 5 מג'יבארו, 6 מסבאנה. הם צריכים להדיח מישהו אחד.. אז ה6 מסבאנה יחליטו להצביע ביחד כולם על מישו ספציפי בג'יבארו.. וככה לג'יבארו אין סיכוי, כי בסבאנה יש 6. אז סבאנה יוכלו להדיח אחד אחד מג'יבארו.. אני פשוט לא ראיתי ת'עונות של ארה"ב אז אני לא יודע איך זה הלך שם אחרי האיחוד.. כי בסה"כ אני מאמין שהמצב הנורמלי שהשבטים יחליטו ביחד להצביע נגד מישו מהשבט השני..

n o g a m o o n

New member
>>>>>

בד"כ אחרי האיחוד אנשי השבטים שומרים על נאמנויות חוץ ממי שחושב שזה לרעתו. נרקמות בריתות חדשות, ויש גם אתגרים אישיים בהם מי שמנצח חסין בפני הדחה. כך שהכל יכול להשתנות.

הבנתי אותך

ברוב המקרים שיש רוב של שבט מסויים, אז הם באמת שומרים נאמנות לשבט שלהם ומעיפים אחד אחד מהשבט שבמיעוט. זה לא תמיד פייר, אבל אין מה לעשות, ויש גם הפתעות לפעמים (בגידות לקראת הסוף, חסינויות). היו גם מקרים שהמיעוט הצליחו להשתלב ברוב ואז נוצרו בריתות חדשות. זה החלק שזה מתחיל להיות יותר מעניין.

למעלה