שאלה קטנה שמעניינת אותי

שאלה קטנה שמעניינת אותי

(רוצה לדעת האם אני המשוגעת היחידה). מה שעות העבודה שלכם
? אני קמה ב 6:00, יוצאת מהבית ב 6:10 ומעבירה כרטיס בשעה 6:30. את העבודה אני עוזבת ב 15:30 ומוציאה את הקטנה מהגן ב 16:00. בעלי טוען שהוא היה משתגע מזמן עם השעות האלה, ובעצם זה משפיע גם עליו כי משעה 22:00 בערב אין לו עם מי לדבר, גם אם אני יושבת לידו

רותי&ע

New member
לא. גם אני ../images/Emo8.gif

יוצאת מהבית ברבע לשש ומחתימה כרטיס בין 6:30 ל-6:45. גומרת לעבוד אחרי 8 שעות ונוסעת הביתה שעה לקחת את עידן מהגן ולמשמרת שניה.. אבל כנראה מתרגלים כי ב-8 בערב אני מתעוררת מחדש.. הכי קשות הן שעות אח"צ כשאני גמורה ועידן מלא מרץ. (אבל הנחמה שלי שאני עובדת 4 ימים
).

גם אני

קמה בשש יוצאת ברבע לשבע -45 דקות בפקקים מראשון לת"א חוזרת בשלוש וחצי מתחילה משמרת שניה בבית עם תומר ולקראת 9-10 בערב כבר אין עם מי לדבר

ציפי ג

New member
גם אני כזאת

אבל גם בעלי, אז זה די נח לנו. כשיצאנו הייתי צוחקת שאנחנו מתחילים את הפגישות בחמש בבוקר, אבל בשמונה בערב, אנחנו כבר צריכים לישון. כשעבדתי מחוץ לבית קמתי בחמש וחצי, ארגנתי את הבית, יצאתי ב7.15, אבל בערב בקושי החזקתי מעמד. היום אני קמה מאוחר - 6.15. עוד פריבליגיה של בטלנית כמוני.

שינו

New member
השעות שלי הן די דומות

(מ- 7 עד 16 ואז נסיעה של בערך 45 דקות לגן). התוצאה היא שאני מפסידה משני הכיוונים, הבן שלי מתעורר כל בוקר עצבני ובוכה כי הוא יודע שאו שהוא פספס את אמא או שהיא כבר בורחת והבקר שלנו מתחיל מאד לא נעים, מבחינת העבודה (למרות שאני עובדת 9 שעות) אני נחשבת למשרה מצומצמת והיחס בהתאם. מושלם? ממש לא, אבל בהשוואה למצב בשוק אין לי מה לקטר (טפו טפו טפו) אז במרץ לעבודה.

גם אני משהו דומה ... ../images/Emo4.gif

קמה ב 6:00, יוצאת מהבית ב 6:30 ומעבירה כרטיס ב 07:00. יוצאת מהעבודה ב 15:15 כדי להגיע הביתה ב 16:00 ("לשחרר" את המטפלת). מכיוון שאני אמורה לעבוד 9 שעות ביום, אז יום אחד בשבוע בעלי חוזר הביתה ב 16:00, ואני יוצאת כרגיל ונשארת עד 19:00 (כן, כן, 12 שעות ביום!) כדי להשלים את השעות החסרות. לפעמים גם ההורים שלי מגיעים להחליף את המטפלת, ואז אני יכולה לאפשר לעצמי "לפרוס" את השלמת השעות על פני יומיים (כלומר, להישאר עד 17:30). ואכן, מ-20:00, אחרי שדנה הולכת לישון, אין עם מי לדבר ... אני מקווה שבמשך הזמן אני אתרגל ואוכל "לסחוב" קצת יותר מאוחר, למרות שתמיד אומרים שלדברים רעים לא מתרגלים!

עירית ל

New member
גם אני...

קמה בעשרה לשש, יוצאת בשש ורבע, מתחילה לעבוד ברבע לשבע, עובדת עד שלוש, מגיעה לשחרר את המטפלת בשלוש וחצי. לפעמים אני מאוד עייפה (כמו היום למשל), אבל לרב זה לא מאוד מעייף להיות עם יונתן ודווקא כיף גדול. אני משתדלת ללכת לישון בסביבות עשר ומצליחה לתפקד. האמת, שבשביל שיחה עם הבעל, שיחה אמיתית, אני מוכנה להשאר ערה גם יותר מאוחר. אבל אם הוא רוצה שסתם אני אהיה לידו כשהוא רואה טלוויזיה - שיחפש את החברים שלו, אולי הם רוצים לראות איתו.

אני מחתימה בשמונה ויוצאת בשלוש

וחצי, כשאני מגיעה הביתה שירה ואני ישנות שעה במיטה שלי ואז מתחילים את היום.

אני עובדת מ- 7 עד 4 בדרך כלל

הבעל מחכה למטפלת בבוקר ואני משחררת אותה אחה"צ. פעם בשבוע אנחנו מתחלפים באופן קבוע ואז אני מגיעה בסביבות 8 בערב הביתה. הרבה פעמים יש עוד יום בשבוע שאני נשארת, ואז אחת הסבתות מגיעה. אצלי יש גם נסיעות לחו"ל שאז אני לא ביבת בכלל כמה ימים. אה, לפעמים אני עובדת מהבית, אז זה פיצוי.

Iris-1

New member
אני בבית אבל אני נשפכת כבר בשעה 8

ואין עם מי לדבר.

ושאלה קטנה באותו נושא

כמה חודשים מגיעה " שעת הנקה " ? אני חזרתי לעבוד אחרי 5 חודשים והבוס שלי רמז לי שהסידור שאני יוצאת לי בשלוש במקום בחמש הוא זמני ("תסגרי עם המטפלת לחצי שנה את השעות האלו לא יותר ......)

Iris-1

New member
אני מציעה לך לשאול את השאלה הזו

בפורום הנקה בוואלה של אסתר גרוניס. אני מקווה שאני לא מטעה אותך אבל נדמה לי שהסידור הזה הוא לחצי שנה בלבד. אני שוב מציעה לך לבדוק באתר וגם בטיפת חלב הם אמורים לדעת הם נותנים פחות או יותר את האישורים האלה שאסור להוריד לך שעות מהמשכורת. שיהיה בהצלחה ותדווחי מה אמרו לך.

מיכל153

New member
לפי מה שידוע לי , עד גיל שנה.גם אני

אמורה לעבוד שעה פחות כרגע. אבל עובדת עוד חצי שעה ומצאתי סידור בייביסיטר שלוקחות את אייל מהמשפחתון. (להוריד קצת מהנטל של להביא הביתה ברגל מהלך של כחצי שעה). ביי מיכל153

שעות עבודה

כנראה שאת לא היחידה שמשוגעת כאן. אצלי הבעיה היא שאני לא יכולה להגיע לעבודה ב 6:30, אז צריך לארגן בייבי סיטר אחה"צ, משפחה, בעל וכו´ בימים שאין לי נסיעות למרכז, אני מגיעה למשרד ב- 10:00 ועוזבת ב- 15:00 כדי להספיק ולהגיע לגן בעשרה לארבע. גם ככה, אני נופלת בשעה עשר בערב. מזלי שבעלי עובד לא פחות קשה ממני - אז אנחנו נופלים יחד

תיורז

New member
אצלי זה גם דומה

קמה ב5:30, מסדרת את כל הבלגן שנשאר מיום אתמול... ב7-7:30 (אני לא מצליחה לדייק) יוצאת מהבית, מגיעה לעבודה בין 8-8:30, ומחתימה תמיד באיחור של כחצי שעה... יוצאת ב15, אוספת את רזי ב15:30, ורזי בן ה11 חודשים נשאר ער ברציפות עד שעה 20:30 אז לא פלא שגם אני נכנסת למיטה בשעה זו

../images/Emo51.gif לכולם על התשובות המדכאות ../images/Emo3.gif

עכשיו לפחות אני יודעת שאני לא לבד, בבחינת - צרת רבים, נחמת טפשים. אבל - יום אחד נזכה בלוטו, ואז אני אתפטר ואלך ללמוד בתדמור, ואקים קייטרינג שלא מתחיל לעבוד לפני 10

ר-חלי

New member
כן גם אני חשבתי שאני המשוגעת היחידה

ובאמת מנחם לגלות שלא כך הוא אבל יש יתרון עצום בלקום ולצאת מוקדם אתן בלי להלביש אף אחד בלי שידפקו לי בדלת כשאני בשירותים או לקשור שרוכים בנעלים פשוט קמה, מתלבשת, ויוצאת כמו לפני האמהות ואיך הזריחה בבוקר אני יוצאת ב - 6:00 נוסעת שעה עובדת עד 14:30 נוסעת שעה ואוספת שתי ילדות מקסימות ומתחילה עוד יום עבודה.

למעלה