שאלה קטנה..

שאלה קטנה.. ../images/Emo107.gif

יש לי כלב מקסים ---------------------------- | אבל יש איתו בעייה, הוא כבר כלב בוגר | והוא מאוד מפונק, אני יודעת שהיה צריך לחנך | אותו כשהיה קטן אבל עקב סיבות כאלה ואחרות | הוא מפונק בצורה יוצאת מן הכלל.. |-------> הבעיה היא שהוא לא אוכל לבד, צריך לתת לו מהיד אחרת הוא לא אוכל וזאת מלאכה לא כל כך נעימה במיוחד שקרב הזמן ובא ויהיו הרבה פעמים שלא אהיה נוכחת בבית במשך השבוע ולהפיל את המלאכה על אשה מבוגרת קשה לעלות על דעתי.. יש למישהו הצעה? אני כל כך הודה לכם שאין לכם אפילו מושג עד כמה.. בבקשה עזרו .. וניל

hatul

New member
הצעה

אולי תנסי לשים את האוכל שהכלב אוהב בקערה, ואז לא לתת לו אוכל מעבר לכך. כשתראי שהכלב רעב, אם הוא עדין לא יגש לקערה תקרבי אותו אליה, ותראי לו איך הוא יכול לאכול. לא נראה לי שהכלב יוכל להמשיך בפינוקו אם הוא ממש רעב.

אמ....

אני אתחיל ב:הלוואי.. לא הייתי פונה לעזרה במקרה ומה שהצעת היה עובד.. והבעיה היא שהוא מאוד עקשן, הוא עושה מה שהוא רוצה ואנחנו נותנים לו כי מה לעשות, אהבה זו אהבה.. תודה בכל מקרה
לילה נפלא לכולם
ונילה

נועם ר

New member
כל בעלי-החיים

יעשו הכל כדי לשבוע אם הם ממש רעבים.אולי זה קצת אכזרי בהתחלה אבל אין ברירה. כשהוא יהיה מספיק רעב הוא יאכל מכל מקום.

gaia20

New member
אני מבטיחה לך שזה לא סבל

אחרי יומיים שלושה- שבהחלט לא יגרמו לו כל נזק חוץ מהגברת הצורך לאכול- הוא יגש לבד לצלחת שלו ויאכל לבד. הכלב פשוט התרגל לצורת אכילה, הוא לא מכיר צורה אחרת, מה שצריך זה ללמד אותו צורה אחרת, ללמד שרק בצלחת יש אוכל, רוצה לאכול? לך לצלחת. מבטיחה, מבטיחה, מבטיחה שהכלב לא יתמוטט מתת תזונה.

נועם ר

New member
אני לא חושבת שהוא יסבול

הוא פשוט יבדוק גבולות חדשים שהוא לא הכיר. הוא לא ישאר רעב דקה יותר ממה שהוא חיב.

למעלה