שאלה קטנה

katie me

New member
שאלה קטנה../images/Emo22.gif

שלום, אני מתנצלת מראש אם השאלה שלי תהיה טיפשית מידי לפורום הזה (כי אתם מתעסקים בדברים הרבה יותר מורכבים) אבל אני לא יודעת למי לפנות.אני לומדת קורס מבוא למחשבים,(במסגרת BA)נתנו לנו תרגיל שמדבר על מנועי ומדריכי חיפוש, ואני צריכה לערוך חיפוש בנושא כלשהו ואז לכתוב כמה "פגיעות" היו ולכתוב את הדרך בה עשיתי "צמצום" לפגיעות, הבעיה שאני לא מבינה מה זאת אומרת "צמצום". "פגיעות" זה כמה אתרים נפתחו לי בנושא, אבל איך אני אמורה לצמצם? אני מאד אודה למי שיוכל לענות לי בתודה מראש

SaGreen

New member
סוף סוף יש שאלה

שאני יכול לענות עליה בפורום הזה
אז אכן, השאלה הזאת לא ממש קשורה לפורום הזה. בעצם היא בכלל לא קשורה אבל בגלל שאני יכול לענות עליה, אני אענה...:) נגיד שאת רוצה למצוא שם של שיר ששמעת ברדיו. את זוכרת רק כמה מילים מהשיר ואין לך מושג מי שר אותו. אם תריצי חיפוש על מילה אחת מהשיר, תקבלי כל מיני דפים שמכילים או קשורים איכשהו למילה הזאת. בשביל לצמצם את התוצאות, צריך להריץ חיפוש על עוד מילים מהשיר ואפשר גם לדוגמא להוסיף את המילה "lyrics". וכן הלאה... ככל שתמקדי את החיפוש למה שאת מחפשת באמת, כך תצמצמי את התוצאות. אם את רוצה לצמצם עוד יותר את החיפוש את יכולה לחפש אתרים שמכילים מחרוזת של מילים ובשביל לעשות זאת צריך להוסיף גרשיים למילים שאת רושמת בשורת החיפוש. מקווה שעזרתי.

ron369

New member
אם חיפשת עם key words מסויימות,

ואת מוסיפה עוד כמה, זה יכול לצמצם את החיפוש.

katie me

New member
קודם כל תודה../images/Emo24.gif

על היחס,אז אם הבנתי נכון,אני פשוט צריכה לשחק עם כל מיני מילים שקשורות לנושא שלי,ואני חשבתי שזה כמו למשל,ב GOOGLE שצריך לעשות חיפוש ואחר"כ ללחוץ שם למטה יש אפשרות לעשות חיפוש מתוך התוצאות חשבתי שזאת הכוונה של "צמצום"...אז זה בעצם לא קשור נכון? ותודה על התשובות עזרתם לי מאד

ron369

New member
תנסי לעשות חיפוש מתוך התוצאות,

ותבדקי מה יהיה שדה החיפוש ה"חדש" שלך

למעלה