שאלה קטנה

cd8913

New member
שאלה קטנה ../images/Emo26.gif

במה שונה נגן Ipod מדגם של פאלם (מחשב כף-יד) עם נגן mp3? גם פאלם מתחבר למחשב דרך USB, ואפשר לעשות כמעט כל דבר שאפשר לעשות ב-ipod, ועוד דברים אחרים שאי אפשר לעשות ב-ipod... אז למה אתם בעצם משקיעים כ"כ הרבה כסף ב-ipod, כשאתם יכולים להשקיע פחות כסף בפאלם עם נגן mp3 חבל על הזמן (מניסיון)?

כמה גיגה אתה יכול לשים בפאלם?

זה הבעיה איפוד הוא נגן mp3 שמגיע עם מסות של גיגות הכל מ4 גיגה למיני ועד ה40 גיגה ועוד היד נטויה בפאלם זה אפשרי?

weddew

New member
אני גם חושב שהנוחות שימוש...

וגם האיכות שמיעה לא משתוים לאייפוד... פאלם הוא פאלם.. לי יש פוקט פיסי..IPAQ למי שמעוניין לדעת.. ואפשר להכניס אולי 4 שירים וחצי..(אחרי כל התוכנות שיש לי שם) אז אין לא חושב שיש מקום להשוואה..

cd8913

New member
אז ככה ../images/Emo175.gif

40 ג'יגה זה המון. נכון שיש אנשים שמאחסנים באיפוד שלהם כמות שירים ענקית, אבל אני מכירה יחסית די הרבה אנשים שקנו נגן איפוד בהון-תועפות, והסתפקו בג'יגה או שניים, כאשר במכשירי הפאלם כיום הם יוכלו להינות מאיכות שמע טובה מאוד (אי אפשר להגיד מצוינת) באותה כמות זיכרון. אבל עם מדברים על ייתרונות, צריך גם לרכוש את כרטיס הזיכרון הזה...
... נ.ב. פאלם זה לא פוקט פי.סי. אולי באייפק שלך אתה יכול לאחסן 4 שירים וחצי, ואולי באייפק ריק אפשר לאחסן אפילו 6 שירים
אבל בפאלם טוב אפשר לאחסן יותר. אני משתמשת ב-TE עם נגן mp3 טוב, ואני נהנית ממנו בצורה ניכרת. כמות הזיכרון בפאלם שלי עם כמות הזיכרון בכרטיס הזיכרון שלו מניחה את הדעת... אבל - אין לי מה להגיד. אני רואה בפורום שאתם נהנים מה-iPod מאוד

ALMIGHTY

New member
אמממ

זה מאד נדיר למצוא אנשים עם 40 ג'יגה של שירים. בדרך כלל זה לקבצים הרבה יותר כבדים. אגב...אפשר לעשות שהאייפוד יהיה גם נגן MP3 וגם הארד דיסק באותה עת?

אצלי האיפוד גם נגן וגם הרדיסק ביחד

יש לי "רק" 20 גיגה והוא אמנם רק 4 גיגה שירים אבל אני ממלא בו את התמונות שלי ולהעברת קבצים למחשבים אחרים

בגלל זה הרבה קונים את האיפוד מיני

גם קטן פיזית וגם רק 4 גיגה שמספק אותם אמנם זה רק 50 דולר פחות מה20 גיגה אבל אלו שרוצים מיני זה מספיק להם לי היה נגן mp3 diskOnKey 128mb ושלא נדבר על האיכות שמע אלא על הנפח פשוט עצבן אותי שכל פעם אני מסדר לי את רשימת השירים היומית ותמיד בדרך אני גומר לשמוע ונמאס לי כמובן שיכלתי לקנות את הגדול יותר 256 מגה ו512 מגה אבל עדיין הנפח לא סיפק אותי וה512 עולה בשמיים עד כמעט ועובר את מחיר האיפוד אז... כמה אגב עלה לך הכרטיס גיגה לפאלם?

למעלה