שאלה קטנה

• פותח הנושא G@T
  • פורסם בתאריך

G@T

New member
שאלה קטנה../images/Emo28.gif

אחרי שדביר לא ענה לי באימייל [
] אני שואלת את זה פה: נכון ביום ההוא שקמילה ופליפה היו בערוץ הילדים אז לפני זה ראו את דביר ונתן? אז אחד מהם אמר שקמילה צימחונית, רציתי לדעת עם שמעתי נכון או שאני רק מדמיינת? לא שזה כזה חשוב אבל זה מעניין כי הם גם אכלו באל גאוצ´ו או איך שלא קוראים לזה, וזה מסעדת בשר...קראתי באחד המגזינים אני כבר לא זוכרת שהם היו שם. בקיצר, בתור היותי צימחונית בעצמי מעניין אותי הדבר. תודה ויום טוב~~!

tal2019

New member
יש לי תשובה../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

היי אני לא יודעת את שמך אז נגיע ישר לעיניין כן שמת נכון קמילה צמחונית נ.ב. תגידי את יודעת להדגיש מילים אם כן אז תגלי לי ביי בר

G@T

New member
תודה בר!../images/Emo22.gif

היי אני גת, כן אני יודעת איך להדגיש מילים הנה: למטה יש אפשרויות של "תחילת הדגשה" וסיום הדגשה" נכון? אז ככה את המילה או המשפט שאת רוצה להדגיש את שמה בין המילים כלומר את לוחצת התחלת הדגשה כותבת את המילה או משפט ואז לוחצת על הסיום הדגשה, זה יעשה לך כאלה מילים בתוך |-| אבל אל תתייחסי פשוט תכתבי את המילה וזהו. מקווה שהסברתי ברור.. גת

דביר-מן

New member
מצטער שלא עניתי... ../images/Emo9.gif

תוכנת האימייל שלי התקלקלה ואני לא יכול לשלוח מכתבים... בכל אופן- כן, היא צמחונית, ואני אמרתי את זה
דביר

דנה!

New member
לדביר

היי! למה אתה ומנהלי הפורום הזה בקושי כותבים בפורום? אנחנו צריכים אותכם פה... לפעמים לאנשים יש שאלות אליכם וכל מיני דברים! אם אתם יכולים בבקשה תכתבו יותר! תודה!

דביר-מן

New member
אני משתתף כשיש מה להגיב עליו...

אני נכנס לפורום כל יום, ואם יש משהו שדורש את התגובה שלי- אני מגיב
דביר

דנה!

New member
כנסי...

כן, היא צמחונית... ולא רק בערוץ הילדים שמעתי את זה... גם כשפגשתי אותם במגש שהיה במלון שלהם אז אמרו...

the crasher

New member
ממממממההההההההה?!?!?!?!?!

פגשת אותם? איפה? מתי? איך? איך היה? מה הם אמרו? הם דיברו אליך אישית או לעוד ילדים? תעני ליייייייייי!!!!!
נטע

דנה!

New member
אז ככה...

ביום שישי לפני שבועיים היה מפגש מעריצים במלון שלהם לילדים שישנו במלון ואני ישנתי במלון.. השכרתי שם חדר עם ההורים שלי במיוחד בשבילם! בקיצקץ המפגש היה אמור להיות ל- 30 אנשים ובאו 200 ומשהו אנשים אז הכניסו את קמילה ופליפה וכולם התחילו להתנפל עליהם אז אחרי 5 דקות הוציאו אותם מהאולם אבל אמרו שהיא צמחונית... אז ביקצר, ראיתי אותם ל- 5 דקות אבל זה היה שווה! חוץ מ´זה גם הייתי בחדר של קמילה אבל כשהיא לא הייתה שם (המנקה הכניסה אותי...)וגם יש לי חתימות של קמילה ופליפה עם הקדשה אישית :) זהו...

G@T

New member
איזה כיף לך!!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo141.gif

יש לי הרגשה פתאום שלכולם יש מזל חוץ ממני
טוב לא נורא אני אחיה עם זה... נכון זה מעצבן שכל מקום שהם הלכו אז הילדים מתפראים והם הולכים תוך 5 דקות?! גם במקרה שלי זה היה ככה! זה היה מאכזב אבל בכל זאת שווה את צודקת... טוב ביי

בו בי בה

New member
קמילה כן צימחונית

היי לפי מה ששמעתי קמילה לא אכלה שם בשר, היא אכלה שם מאכלי ים...

דרך אגב...

אני בספק אם מישהו יודע אבל קמילה ופליפה היו צריכים להגיע לנס ציונה (איפה שאני גרה), הם הגיעו (לפנימייה) אבל היו מלא אנשים והמאבטחים פחדו מפיגוע או משהו כזה אז פינו את כ-ו-ל-ם כולל את פליפה וקמילה אני רק ראיתי אותם למשהו כמו 2 שניות ואז הם הלכו...
וזהו... **חן**

למעלה