שאלה קטנה
לעינת

pooh-girl

New member
שאלה קטנה ../images/Emo35.gif לעינת

היי עינת כתבתי לך מייל היום ובו אני מסבירה לך מדוע אני כרגע בוחרת רק בתשובה ברוח הפורום אך אני מקווה שאוכל לממש את מה שיעצת לי מאוחר יותר ובכן לשאלתי העיקרית... שמי הפרטי מורכב משני שימות המופיעים בת"ז האחד: 5 5 8 והשני: 5 4 1 5 8 שם משפחתי הוא : 1 3 7 6 תאריך לידתי הוא 10.11.1979 נולדתי בכ´ חשוון תש"מ שעה מוערכת: 4:00 לפנות בוקר עד לפני כשבועיים יצאתי עם אדם ששמו:2 8 6 7 ושם משפחתו: 5 5 2 ותאריך לידתו 18.1.1979 יצאנו כ חמישה חודשים היינו כזוג יונים הייתי מאושרת והרגשתי ממש נוגעת בשמיים הוא דאג לי והיה איכפתי מתחשב מתוק אמיתי כחודש וחצי לפני סיום הקשר ביננו התחלנו להתוכח המון ועל שטויות: הוא התחיל להיות יותר מרוחק קצת עסוק מידי בעבודה שלו ואני הרגשתי צורך להחזיר את המצב ביננו כקודם לבסוף נפרדנו לאחר שנפרדנו המשכנו להיות בקשר בהתחלה הוא ביקש לחזור אח"כ התחרט על כך... כרגע אנחנו נפרדנו באופן סופי
- אומנם אולי אני מבקשת לשאול שאלה שאולי אני שואלת אותה באיחור אבל האם אני וחברי לשעבר היינו מתאימים? אם תוכלי לעזור לי אודה לך מקרב לב - אני ממש משתדלת לשמור על חיוביות למרות שממש המצב קשה לי

עינת

New member
היי מתוקה../images/Emo24.gif

דבר ראשון אני מבקשת לעלות
על הפנים אחרת אני באה עם
,תזהרי לך
כדי לבדוק התאמה חשוב לי לדעת מה השם בו קוראים לך ביום יום ולא השמות הרשומים בתעודה... כך כמובן גם לגביו... ועד שתספקי לי את הדרוש חייכי כמה שיותר ודעי שאהבה באה רק ממקום של אהבה,עלייך לאהוב את עצמך,להיות שלמה ורק אח"כ אהבה לבן זוג.
שפע ו
עינת

ofer_c33

New member
שאלה קטנה לעינת (בשם pooh-girl)

היי עינתי אין לי שום אפשרות להיכנס לאינטרנט החל מהיום, ולכן אני שואלת דרך ידיד. ביקשת ממני שאני אומר לך מה שם שלי שלא בת.ז אלא איך אני קרוייה ביום יום אז ככה: שמי הוא 1 5 8 ושם משפחתי הוא 6 7 3 1 שמו של חברי לשעבר בוא 7 6 8 2 ושם משפחתו הוא 2 5 5 הודה לך על תשובתך

עינת

New member
היי מתוקה../images/Emo24.gif

והתשובה היא שההתאמה בינכם היא חצי חצי.כלומר ישנן נקודות מפגש טובות אבל ישנן גם אחרות וטיבו של הקשר במקרה זה תלוי רק ברצון שלכם.
שפע ו
עינת

למעלה