שאלה קטנה...

ozaritali

New member
שאלה קטנה...../images/Emo35.gif

אני לא חדשה כאן
פשוט אף פעם אין לי מה לכתוב או מה להגיב.... הפעם יש לי שאלה שתשובה עליה לא קיבלתי באתר הרישמי
התחלתי לראות צח'מ קצת לפני שסקוט מת... לא הבנתי מי נגד מי שם מה הקשר שלו ללורן ושילה וממת הוא מת

anatotel

New member
ובכן

גם אני לא חדשה כאן, פשוט לא היה לי משהו מהותי לכתוב! לסקוט הייתה איזשהי מחלה שחוכת אל ללא מרפא, נראה לי, אוי אני כבר לא זוכרת. סקוט ולורן היו ביחד ושילה רצתה את סקוט וניסתה להפריד בניהם. כשהוא מת הוא ניסה לגרום להן להשלים, אבל אי אפשר להשלים עם שילה המחרידה! ללורן וסקוט אפילו היה ילד- סקוטי הקטן, שגם הוא מת.

Dawn12

New member
סקוטי מת? ../images/Emo12.gif

לא למיטב ידיעתי. התינוק שמת הוא הילד שהיה לשילה וסקוט. היא הפילה את התינוק ואז החליפה את התינוק של לורן בתינוק אחר כדי שהיא תוכל לגדל בכל זאת את הבן של סקוט. סקוטי עדיין חי ונושם, אמנם לא ראינו אותו (כמו שלא ראינו את לורן עד לפני חודש ומשהו) - אבל הוא חי. ויותר חשוב מלורן וסקוט - ענת וטלי, בשבילי אתן חדשות אז ברוכות הבאות!
אני בטוח שכולם ישמחו לשמוע קצת פרטים עליכם, אבל רק אם אתן רוצות.
ומה זה "לא היה לי משהו מהותי לכתוב"? כל דבר קטן שאתן חושבות יתקבל כאן בברכה, ואני מדבר בשם כולם כשאני אומר שרוצים לראות אתכן פה יותר!

anatotel

New member
רגע

לורן הרי הייתה כאן לפני כמה שבועות והיא אמרה שהיא יודעת מה זה לאבד ילד, זה לא אומר שהוא מת? היו מזכירים אותו או מחזירים אותו לתוכנית אם הוא היה קיים. היא לא הייתה נוסעת בכל העולם בלי דאגה אם היה לה ילד. בכל מקרה, אני ענת, אני בת 20 וחצי, רואה צח"מ מגיל 9! השתחררתי לאחרונה ואני "מחפשת את עצמי קצת" או יותר נכון מחפשת עבודה!

../images/Emo65.gif כי לורן כן איבדה ילד ../images/Emo42.gif

אבל לא את סקוטי. שילה לקחה ללורן את סקוטי וונתנה ללורן תינוק אחר, שגנבה מהבית חולים, במקום סקוטי. התינוק הזה שלורן גידלה באמונה שהוא הילד שלה ואהבה בכל ליבה מת מדלקת קרום המוח. סקוטי עצמו נשאר בחיים. אבל בגלל שהתינוק שגידלה במחשבה שהוא בנה מת, לורן יודעת מה זה לאבד תינוק

Dawn12

New member
נעשה קצת סדר בבלאגן ../images/Emo13.gif

היו שלושה תינוקות בכל הסיפור הזה של סקוט-לורן-שילה: 1. התינוק של שילה וסקוט - מת כתוצאה מהפלה אם אני לא טועה. 2. התינוק של לורן וסקוט - סקוטי, שהוחלף ע"י שילה, שגידלה אותו במשך תקופה מסויימת עם סקוט. 3. התינוק ששילה החליפה עם סקוטי - קראו לו דילן, אותו לורן גידלה במשך תקופה מסויימת והוא התינוק שמת כתוצאה מאיזושהי מחלה. לכן, האובדן של הילד עליו היא דיברה (למרות שלא זכור לי בכלל מתי היא אמרה את זה) הוא האובדן של דילן (או לחלופין, ההפלה שהיא עברה עם התינוק של פול) וסקוטי עדיין בחיים. זה לא צריך להפתיע אותך שאף אחד לא מזכיר ומתייחס אליו. איפה הת'ר (בתו של פול)? איפה ויקטור ג'וניור? איפה קימו? לא חסרים מקרים של ילדים אבודים בהיסטוריה של הסדרה, ואפילו נכתב על זה מאמר מצויין של צ'ארמד ואת מוזמנת לקרוא.

python 4

New member
אז למה נייט עדיין איתנו?

איפה מחלקת הילדים האבודים של צח"מ כשצריך אותה. בכלל, ילדים בצח"מ -

Dawn12

New member
ספויילר שיעזור לך לישון בלילה

נייט הולך להיעלם בדיוק באותה דרך שבה נעלמו קודמיו וזה יקרה אצלנו בעוד שנתיים פלוס מינוס. העניין הוא שאצל הת'ר היא ואמה עזבו את העיר, ויקטור ג'וניור חי בקנזס, קימו חזר לויאטנם, אבל אצל נייט אנחנו לא נזכה לקבל אף הסבר. עד היום, קרוב לשלוש שנים אחרי שנייט נעלם מהפרקים בארה"ב, הצופים עדיין לא יודעים מה קרה איתו. הועלתה אפילו השערה שג'ינה טרפה אותו כי באחת הסצינות האחרונות שלו הוא נראה הולך אל המטבח שלה כדי לקבל גלידה או משהו.
ואם כבר הזכרנו ספויילרים שגורמים לך לשנוא את אוליביה עוד יותר - אוליביה תמשיך לחיות בלעדיו, תשכח לגמרי מקיומו ולא תזכיר אותו עוד לעולם.

Pete® Pan

New member
איך לעזאזל אתה זוכר את כל זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ובנוגע לכל הילדים - זה בדיוק מה שבאתי להגיד לה... היא יכולה גם לקחת כדוגמא את וויקטוריה וניקולס - איך הוריהם "זרקו" אותם ככה פתאום לפנימיות... חבר'ה, Wake up! זו סידרת טלוויזיה, אחרי הכל

dviridit

New member
אז איני מבינה דבר אחד

קראתי את המאמר הזה שבאמת הוא מצוין. למה מרי כל כך רוצה נכד? מה יעלה בגורלו. .? היא רו7צה ילד שאחר גך פול וכריס ישכחו מקיומו. ןדןקא המאמר ליי את ההת'ר בתם של פול ואפריל. אולי שיאספו את כל הילדים האבודים לסדרת 'הילדים האבודים מג'נואה סיטי' והת'ר תתחתן עם קימו למשל. מה דעתכם? ירוני, אל תאבד תקווה ביחס לנייט.

תשובה חלקית

האמא של ויקטור ג'וניור זאת הופ (העיוורת) לא יודע מי זה אדם.... וקימו אם אני לא טועה זה הבן של ג'ק לא? או שזה לא זה

רונית1

New member
קימו זה הבן של ג'ק מויטנאם אבל מי

זו בכלל התר? לא ידעתי שלפול יש ילדה. היה מתאים להזכיר אותה עכשיו עם כל הניסיונות שלו עם קריקט להביא ילדים.

taliozari

New member
אז ככה....../images/Emo8.gif

לבקשתך שחר.... אני בת 24 רואה צח'מ בערך מהתקופה שויקטור נחשב למת (מה שלצערי לא היה נכון..) והיה חי עם הופ בחווה בקנזס. ואולי אתה צודק שאתה אומר שכל דבר שאני חושבת יכול להתקבל בברכה... הבעיה היא שאני לרוב לא נמצאת במקום שבוא אני יכולה לכתוב... עבודה גוזלת חלק ניכבד בחיי היום יום שלי... (12 שעות...) אני אשתדל להיות יותר מעורבת כי בסך הכל זה נחמד וכיף..

dviridit

New member
בהחלט נשמח. הת'ר היא הבת של פול

ואפריל. לא זוכרת באיזה תקופה הם היו אבל אפריל והת'ר הגיעו לג'נואה סיטי ואני גם זוכרת למה. אפריל ברחה מבעלה השני בגלל שהוא היה בעל מכה. הת'ר לא הייתה מודעת לעובדה זו כי אפריל דאגה לשלוח את הילדה לפנימיה בשוויץ. הת'ר אהבה את האבא המכה ולא ידעה כלום. הוא הגיע לבסוף גם לג'נואה סיטי ואים על אפריל שייקח את בתם ובמהלך הוויכוח היא הרגה אותו. פול ידע שהיא בתו כי אפריל סיפרה לו אבל לא בהתחלה אלא בביקורה זה. אפריל והת'ר רבו בהתחלה וזו סרבה חלהאמין לה אך לבסוף הן השלימו היא נעצרה נדמה לי שלא גזרו עליה עונש אבל אני זוכרת שהיא ניסתה לברוח מנהמעצר והת'ר עצרה אותה וכל ההתקופה הזו פול עזר להן מאד. אחר כך הן מ חזרו לשוויץומאז לא שמעו מהן. אני מסכימה איתך ששמותיהן היו צריכים לצוץ עכשיו כשמדובר על פולוכריס וילדים וגם מאד מענין אותי לדעת עליהן.

למעלה