שאלה קטנה

  • פותח הנושא 4maya
  • פורסם בתאריך

4maya

New member
שאלה קטנה ../images/Emo53.gif

אני יודעת שבשר עוף הוא מומלץ כי הוא בשר לא שמן. רציתי לשאול האם יש משמעות לאכילת חלקי העוף השונים, כלומר, האם בכנפיים למשל יש יותר שומן מאשר ב"פולקה" או בחלק אחר? (יש לציין שהעוף עבר תהליך בישול בלבד במרק עוף, ולא טיגון או משהו כזה). תודה
 
חלקי העוף

בוודאי שיש שוני בין החלקים השונים. חזה- הכי רזה. כנפיים- ברובן מכילות עור ולכן יש יותר שומן בכנפיים. וכו'....
 

4maya

New member
תודה

אנו מבשלים את העוף תמיד ללא העור. האם גם במקרה זה יש בכנפיים יותר שומן?
 
למעלה