שאלה קטנה

1Shir

New member
שאלה קטנה ../images/Emo66.gif

כמה מולדר וסקאלי אמורים להרוויח מבחינת משכורת? כי נזכרתי שב- MONDAY מולדר מיהר להפקיד את המשכורת, כי לא היה לו כסף בחשבון. הוא לא אמור להיות קצת יותר עשיר ממצב שהוא חייב את המשכורת כדי לכסות נזקים של מיטת מים?

LoLo16

New member
אני לא יודעת מספרים,

אבל אני לא חושבת שהם מרוויחים הרבה בעבודה ממשלתית. בפרק "THE UNNATURAL" מאלדר אומר לסקאלי משהו על כך שהיא לא יכולה לקנות את המעיל שהיא רצתה במשכורת של G WOMAN

LoLo16

New member
goverment woman

והפרק היה על חייזרים בבייסבול של 1960.

1Shir

New member
משום מה היה לי רושם קצת יוקרתי

על FBI, אולי בגלל שהם מתעסקים במקרים שהמשטרה לא יכולה להתמודד איתם, ואולי בגלל כל ההוצאות על טיסות וכו', אבל כנראה שזה רושם לא ממש נכון... אז מה, הולכים לעבוד ב- FBI ממניעי אידיאולוגיה?

אני דווקא חושב שמרוויחים הרבה

רואים את זה לפי הבגדים שלהם. פשוט לא היה למאלדר כסף כי הוא מבזבז את כל הכסף שלו, תמיד אוכל בחוץ (המקרר שלו תמיד ריק), קונה מלא חוברות פלייבוי ושאר הוצאות מיותרות... סקאלי פחות בזבזנית. ההשערה שלי היא שהמשכורת שלהם עומדת על משהו כמו 7000 עד 6000 דולר לחודש.

Ice Age

New member
זו משרה ציבורית

ועם כל הכבוד שיש ליכולת שלהם לפתור פשעים חמורים, ויש כבוד, זה עדיין לא משכורת כזו טובה. המגזר הציבורי שם מרוויח משכורות סבירות יחסית לשוק, עם עוד קצת הטבות כמו פנסיה וביטוח רפואי (שלא מגיע שם לכל אחד).

AnkSunAmun

New member
חבר'ה!!!!!!!!!!!!

כאחת שממש מעריצה את תיקים באפלה כבר שנים ... אתם בסדר?!?! זו סדרה וברור שמאלדר וסקאלי יתלבשו מצויין!! נראה לכם שילבישו אותם בסמרטוטים?! יש להם סטייליסט (לכל הדמויות אני משערת).. חוץ מזה מה זה באמת משנה כמה הם מרוויחים?! ואם אתם באמת רוצים לדעת: תמיד הם משכירים מכוניות שוות אך בגדי המסע שלהם ממש מכוערים (כשמאלדר וסקאלי טסו לאלסקה בפרק עם ליבת הקרח או כשהם היו באיזה יער וסקאלי לבשה מעיל ורוד (?!?!??)) בכל מקרה... מה זה באמת משנה? העיקר שדוקובני ואנדרסון קיבלו אחלה של משכורת כשהם הצטלמו לסדרה במשך כמעט עשור......

העניין עם ההלבשה

אמורים להלביש אותם כמו סוכני אף בי איי אמיתיים, זה אמור להעיד על המשכורת שלהם.

1Shir

New member
בדיוק. וחוץ מזה, זה לא כ"כ לעניין

לשאול "מה זה משנה". אותך מעניין כמה כסף קיבלו השחקנים, ובעיני דווקא זה ממש לא משנה. כל אחד ומה שמעסיק ומעניין אותו בסדרה, ואנחנו מכבדים את כולם.

scoutlavie

New member
אל תשימי לב להפקדת המשכורת

כולם יודעים שלמולדר יש מלא כסף, זה מוזכר הרבה פעמים בסדרה. זבה שהוא היה צריך ללכת לבנק זה רק כי על זה מבוסס הפרק, אבל לא הגיוני במיוחד. סקאלי לעומת זאת, לא באה ממשפחה עשירה במיוחד, אז אם לה זה היה קורה זה היה יותר הגיוני.... אחחחחחחחחחח,נחמד שיש שוב מחשב!

orityemini

New member
היי סקאוט!!

איך האינטרנט? הכול עובד כמו שצריך? תפתחי חשבון חדש לMSN שאני אוכל לצרף אותך לרשימה שלי מחדש! אורית.

למעלה