שאלה קטנה מישהו יודע מה המס' בית של סקאלי? ואם היא עברה דירה פעם?
P pusher New member 15/12/06 #1 שאלה קטנה../images/Emo9.gif../images/Emo215.gif מישהו יודע מה המס' בית של סקאלי? ואם היא עברה דירה פעם?
שאלה קטנה../images/Emo9.gif../images/Emo215.gif מישהו יודע מה המס' בית של סקאלי? ואם היא עברה דירה פעם?
G Gilliana New member 15/12/06 #2 עד כמה שזכור לי... היא עברה דירה פעם אחת, והדירה ה-"נוכחית" שלה היא בג'ורג'טאון. לגבי מס' בית - SORRY, ממש לא זוכרת.
עד כמה שזכור לי... היא עברה דירה פעם אחת, והדירה ה-"נוכחית" שלה היא בג'ורג'טאון. לגבי מס' בית - SORRY, ממש לא זוכרת.
G Gilliana New member 17/12/06 #4 תהרגי אותי - לא זוכרת אני רק זוכרת שדובר על זה מתישהו שהיא עברה לג'ורג'טאון אבל לא מצליחה לזכור פרטים, מצטערת.
תהרגי אותי - לא זוכרת אני רק זוכרת שדובר על זה מתישהו שהיא עברה לג'ורג'טאון אבל לא מצליחה לזכור פרטים, מצטערת.
1 1Shir New member 17/12/06 #5 זה בסדר אני אשאיר אותך בחיים ../images/Emo3.gif יום אחד נגלה את זה בהזדמנות...
P pusher New member 17/12/06 #7 היא עברה דירה,יש תסמינים@!../images/Emo215.gif לא זוכרת בדיוק מתי,אבל בפרק דוון ברי שהוא חטף אותה הוא נכנס מהחלון! והוא לא יכול להכנס מחלון של בניין גבוה וגם מתי שאחותה נרצחה,היא נרצחה בבית של סקאלי,בבית רגיל כזה
היא עברה דירה,יש תסמינים@!../images/Emo215.gif לא זוכרת בדיוק מתי,אבל בפרק דוון ברי שהוא חטף אותה הוא נכנס מהחלון! והוא לא יכול להכנס מחלון של בניין גבוה וגם מתי שאחותה נרצחה,היא נרצחה בבית של סקאלי,בבית רגיל כזה
1 1Shir New member 19/12/06 #11 את דוויין ברי עצמו?! ../images/Emo3.gif סתם, מה עובר עלי רגע אז זו היתה הדירה הראשונה או השניה?! ומה סיכמנו? שמאלדר לא עבר דירה?
את דוויין ברי עצמו?! ../images/Emo3.gif סתם, מה עובר עלי רגע אז זו היתה הדירה הראשונה או השניה?! ומה סיכמנו? שמאלדר לא עבר דירה?
1 1Shir New member 19/12/06 #13 אז בטח היא עברה אחרי החטיפה../images/Emo58.gif בניגוד למאלדר, מהדירה שלה כן נפטרו כשהיא הוכרזה כמתה