שאלה קטנה

שאלה קטנה

אני עומד להחיל ללמוד נהיגה בשבוע הבא, ורציתי לקבל פה מאנשים חוות דעת. יש במחזור שלי שתי אסכולות של מורי נהיגה: 1. שני מורים, שנחשבים למורים טובים, שמעבירים אתוך את הטסט מהר יחסית. 2. מורה נוסף, שאמנם מעביר טסט בשלב מאוחר יחסית (באיזור החמישים), אולם לזכותו טוענים, שאחרי שלומדים אצלו- יודעים לנהוג הרבה יותר טוב. ממה ששמעתי, מאזן התאונות במחזור שמעלי בתיכון עומד על ארבע תאונות (מתוכן 2 חמורות) והרבה שריוטת לזכות המורים בקבוצה הראשונה, ואפס תאונות אצל המורה ממספר 2. אצל כל המורים, המחיר-פר-שיעור זהה. איזה מורה אתם הייתם לוקחים?

wil

New member
תראה, ההבדל בין המורים

מבחינת השיעורים, הוא אולי 15 שיעורים כלומר כ-1200 שקל. זה פחות מההשתתפות העצמית שמשלמים בתאונה אחת. אם האינפורמציה שרשמת פה נכונה - תעשה את השיקולים לבד... אבל תוודא שהנתונים שציינת באמת אמינים.

isra533

New member
התשובה פשוטה מהנתומים שמסרת

אם אתה רוצה לעבור את המבחן, תקח את המורה הראשון. אם אתה רוצה לדעת לנהוג בצורה בטוחה תקח את המורה השני. אמנם הדבר יעלה לך כסף, כמו בכל מקצוע כדי להגיע להשגים צריך להשקיע גם כסף וללמוד עוד ועוד. גם היום אני ממשיך ללמוד איך לשפר את הנהיגה שלי כדי לחסוך הרבה עלויות בעקבות מפגשים מיותרים בכביש בין הרכב בו אני נוהג לבין נהגים ברכבים אחרים. דרך אגב, השאלה שלך בכלל לא קטנה.

למעלה