שאלה קטנה

porky169

New member
אני לא חושב שזה היה למען החזרת סדרה../images/Emo134.gif

אלא יותר לשם שעשוע כדי לראות רשימה של כמה שיותר סדרות שכולם זוכרים

חבל, דווקא קיוויתי

שיחזירו איזו סדרה אחת או שתיים (או שלוש או ארבע) (או חמש וחצי....) טוב נו נמשיך לקוות... אמן כן יהי רצון

porky169

New member
את האמת זה לא רחוק מהמציאות../images/Emo134.gif

יש סדרות שאפשר לבקש מערוץ ג'וניור(לא את כולן אבל יש כמה בעיקר מצויירות) שישדר הבעיה היא שלא לכולם יש את הערוץ

לי אין את הערוץ, אין לי בכלל כבלים...

בטטהמן

New member
בערוץ 1 משדרים כל יום סדרות ישנות

נדמה לי שיש שם שאלתיאל קוואק, פלפלת ואולי עוד משהו. אם הייתי קם מספיק מוקדם אולי הייתי רואה, אבל אני עצלן.

porky169

New member
הבעיה שכל הזמן ממחזרים את אותן תוכניות../images/Emo134.gif

אף פעם לא מגוונים

porky169

New member
דובוני אכפת לי זה של ערוץ 1../images/Emo134.gif

אני התכוונתי שבחינוכית כל הזמן ממחזרים את אותן סדרות (החינוכית= (23) ערוץ 1=סמל הספירלה המפורסם)

ala40

New member
עיזבו ערוץ 1 ממילא על סף סגירה .

לא רישמית כמובן כבר עשר שנים .

ala40

New member
רקוב שם יותר מנחל הקישון ,הערוץ מת

ממתינים לקדיש .

ala40

New member
טלויזיה ? אני מדבר על דו''ח מבקר המדינה מ.

משנים -86-91 -2006-7 .

porky169

New member
את האמת../images/Emo134.gif

אם הם לא היו משדרים שם נוסטלגיות בלילות ואם הם לא היו קנאים כל כך לגבי הארכיון שלהם הייתי יכול לומר שאפשר לסגור אותם אבל המצב לא כך

ala40

New member
שידור נוסטלגיה זה כמו עוד מצוקה חזק

וחוץ מזה 80% מהאגרה הולכים למשכורות ו20% שוטף זה נראה מנהל תקין? זה המצב מעל 10 שנים ,פלא שיש להם בעיקר נוסטלגיה . והגיע הזמן שיקרינו את מאות הסדרות שרכשו ולא הקרינו במשך השנים . ואיזה ארכיון מיושן יש להם בגודל של מגרש כדורגל ,מיותר לציין שהשכנים שלנו כבר העבירו את התוכניות שלהם לאורך השנים DVD אנו עדיין לא וזה סימן אזהרה חמור =אור אדום , רגע לפני הנפילה לתהום .

porky169

New member
מה אני אגיד לך אתה צודק../images/Emo134.gif

אבל הם סתם אטומים שם ולא מבינים את זה עד עכשיו הם העבירו רק קטעים מהתוכניות שלהם לדיוידי(שהיוצא דופן מהם זה תוכניות לול של אריק איינשטיין). אני שמח לפחות שבחינוכית התקדמו טכנולוגית והעבירו את כל התוכניות שלהם לשירות הVOD למען הדורות הבאים.

למעלה