האם יכול להיות שלא השתמשת בכמויות הנכונות?
מנסיווני עם תחליפי סוכר- חשוב להקפיד על הכמויות הנכונות בהחלפה- אחרת מגיע הטעם הרע. כמו סוכר המקורי- הוא אחד על אחד, ואין איתו בעיה, שוב, מנסיוני- אכלו את התוצרים כולם בלי לשים לב בכלל שזה תחליף- כך שאני מציעה לך לבדוק את חומר הגלם עצמו- אולי יש בעיה בתחליף. אני לא הייתי ממליצה לך להרטיב את העוגה כי- א. היא בחושה, ובחושות לא מרטיבים. ב.- סירופ עם סוכר לעוגה ללא סוכר לא מסתדר... מה שאני הייתי עושה- אומרת יפה שלום לעוגה [אם הטעם בילתי נסבל] ומכינה ממנה כדורי שוקולד
[אם כבר אפית אותה כמובן, אם לא- אולי תתני לעוד מישהו לטעום?] חיה