שאלה קטנה-

EinavBIUS

New member
שאלה קטנה-

יש מישהו שעוד לא ראה את רונה בנשף עצמאות ואין לו יכולת לראות את זה באיכות נורמלית והוא נורא נורא רוצה לראות את זה?

EinavBIUS

New member
הא.

אוקיי אז אני אעלה את זה ואשים כאן לינק שתוכלו להוריד.

כן!

בבקשה

SheIIy

New member
הו, צדיקה.

קצת מוזר שלא הקליטו את זה כבר, כשיש אינספור שידורים חוזרים... חוץ משני שירים ('לאן את נוסעת' ו'שעשועי כאילו' שיצא מדהים), לא ראיתי עוד. המון תודה

EinavBIUS

New member
אוקיי, מסר בדרך לכולכן (/ם?)

בינתיים העליתי רק שיר אחד. יש לי עוד אחד שכולם שרים ביחד ("אליפלט") אז אולי אעלה גם אותו אבל אאל"ט בשאר השירים רונה לא היתה ממש דומיננטית... אם מישהו רוצה עוד שיר ספציפי, מוזמן לבקש.

EinavBIUS

New member
בוודאי!

אל תרגישי רע, גם לי אין ואפשר להסתדר בלעדיו :)

SheIIy

New member
אני רוצה, אני רוצה...

את 'שעשועי כאילו'. אמנם רונה לא שרה בו, אבל הביצוע של ירמי קפלן חמי רודנר ושלומי שבן פשוט מקסים. ד"א, בקטע ששלחת לנו, רונה נראית פשוט
. יותר מאי פעם.

EinavBIUS

New member
הממ...

את זוכרת באיזה חלק השיר הזה? אני אנסה להעלות גם אותו, נקווה שהוא לא כבד מדי :) וכן, רונה מדהימה. משעשע אותי שהיא הבחורה היחידה בכל ה"צוות לעניין" שהקימו שם.

SheIIy

New member
כי היא הכי מיוחדת שיש

סתם כי מודי בר-און מאד אוהב אותה.. בקשר לחלק.. אממ זה היה בחלק השני.

SheIIy

New member
כמה חבל שהם לא הרכב קבוע.

זה היה יכול להיות מצוין... היום, בזמן שהייתי בעבודה, היה לי קצת זמן לחשוב... מה היה קורה אילו רונה הייתה אנונימית, והייתה ניגשת לאודישנים של כוכב נולד.. מה השופטים היו אומרים עליה (די ברור מה אוחובסקי היה חושב..), אם היא הייתה עולה לנבחרת ואיך הציבור הרחב היה מקבל אותה. אבל אז חשבתי שאיזה מזל שהיא פרצה לתודעה לפני 'כוכב נולד'. זה היה קצת מוריד מערכה אם היא הייתה מתפרסמת בזכות תכנית ריאלטי, לא? אני חופרת..? שאפסיק?
עד כאן הגיגי להלילה.

DeepThoughts

New member
היא לא היתה מתקבלת לכוכב נולד

(וזה דבר טוב) הם בוודאי היו מתרשמים מיכולתה הקולית, אולי היתה עוברת שלב או 2 אבל בכוכב נולד הם מחפשים אנשים קצת יותר פתוחים, אני חושבת ד"א- תעלו ליוטיוב את הקבצים

למעלה