שאלה קטנה

Talyaaaaa

New member
שאלה קטנה

אני לא כ"כ "מעריצה" של התאומות. אני חושבת שהן מדהימות ומוכשרות ולאחרונה התחלתי לדפדף בפורום הנוכחי..ומישהו פה ציין כמה עובדות על התאומות, אחת מהן הייתה שהתאומות לא זהות. סילחו לי על הבורות אבל כיצד זה ייתכן!? הן בדיוק אותו הדבר..אני לא מצליחה להבדיל בין השתיים! מישהו מוכן להסביר לי?:) חח תודה מראש....

הסבר...

הם לא זהות..כמה דברים: שהם היו קטנות היו להם נקודות חן במקומות שונים בפנים-וגם בגוף בטח..לא בדקתי חחח! ולתאומים זהים תמיד יש באותו מקום אותו דבר! ואם את תראי הם שונות בצורת פנים..צורת עיינים...שפתיים...עצם הלחי..אם תשימי לב את גם תמצאי הבדלים בדיבור ובהתנהגות ובחיוך.. אבל זה לא הבדלים של תאומים זה הבדלים של אישיות! ההבדלים שציינתי מקודם אלה הבדלי תאומות לא זהות! מקווה שהבנת

motib4

New member
ואני רוצה להוסיף...

בטאג ליין (השורה הצהובה למעלה) יש לפעמים: "איך מבדילים בין התאומות?". הטאג ליין תמיד משתנה כך שאת צריכה לעשות רענן כדי להגיע אליו. שם תמצאי כל פרט ופרט.

motib4

New member
ועוד פרט שלא מופיע שם...

ואני חושב שמיס פרינססה ציינה. העובדה שהן דומות זה רק מקרי. תאמים זהים מופרים מזרע אחד או משהו כזה. דפדפי אחורה ותראי הסבר מדוייק.

ודק..חח:)

כן..אני עשיתי את ההסבר המדעי המפגר הזה...כמה עמודים אחורה מה שאמרתי שם זה..שתאומים לא זהים נוצרים מ-2 ביציות ותאומים זהים נוצרים מביצית אחת..ולכן הם קופי! ותאומים שנוצרים מ-2 ביצות זה מקריות שהם דומים באמת! אך הם לחלוטין לא זהים..!

עוד משהו:)

גם אני בהתחלה חשבתי שהם זהות וזה שהייתי יותר קטנה שהערצתי אותם עם מעירבים תמונות שלהן חושבים שהם דומות אבל אחר כך רואים שלא :)

למעלה