שאלה קטנה

נופר30

New member
שאלה קטנה

בדיוק חזרתי מהקוסמטיקאית שלי ( אך קוסמטיקאית בחסד פשוט מעולה ) ולצערי גיליתי שבקרוב אצטרך להחליף אותה מישהי מכירה קוסמטיקאית טובה שלא עובדת עם המוצרים של ג´י ג´י באזור פ"ת? אשמח לקבל מספר טלפון של אחת תודה

אתי@

New member
גם ג´יג´י עושים ניסויים בבעלי

חיים

נופר30

New member
לא אני לא חושבת

פשוט המוצרים של ג´י ג´י לא טובים לי בכלל הם לא מועילים רק פוגעים לא יודעת למה למרות שהם נחשבים טובים ראיתי את זה כשעברתי לקוסמטיקאית הנוכחית פשוט היא הצילה לי את העור ( מה שהאחרות לא הצליחו לעשות ומסתבר שכנראה הדברים של ג´י ג´י לא טובים לי )

Aאלינור

New member
יש לי שאלה,

היא קצת לא קשורה לשאלה, אבל קצת כן, ואני מקווה שלא תחשבו בעקבותיה שאני ממש אהבלה, אבל למה הולכים לקוסמטיקאית? כלומר, אם אין פצעים, אז למה הולכים? מה היא עושה שתכשירים ביתיים לא עושים?

נופר30

New member
השאלה היא לא של אהבלה

קחי לדוגמא אותי אין לי באופן עיקרוני פנים עם פצעים אבל יש לי מה שנקרא פנים בעיתיות אני אצל הקוסמטיקאית שלי פעם בחודש שבאותה פעם היא עושה לי פילינג עמוק הוצאת שחורים ( מה שיתפתח אחר כך לפצעים ) לפעמים מסיכה טיפולית ( לא מסיכת יופי כמו שעושים בבית ) פרט לביקור החודשי אצל הקוסמטיקאית ( מה שנקרא טיפול עמוק ) אני מקפידה על מריחת קרמים על בסיס קבוע וכן טיפול שבועי בבית מקווה שעזרתי לך

רחלילי

New member
למה הולכים לקוסמטיקאית

בד"כ טיפול פנים. בעבר הייתי עושה את זה פעם ב... (לא נעין לומר שמא יגדירו אותי כמוזנחת סדרתית. לפני החתונה הלכתי פעמיים לניקוי פנים וזה היה כזה כייף אצל מישהי שהמליצו לי עליה מכאן, כולל מסאז´ים לפנים וכאלה. אחרי החתונה המשכתי עם זו שאיפרה אותי לחתונה. עשיתי טיפול פנים לפני 3 חודשים וכעת לדעתה אני זקוקה לזה שוב. לדעתי זה קשור בשומיות של העור כשהעור (והגוף שלי) יותר שומני אז יש יותר צורך לעשו ניקוי עמוק וכאלה. זה דברים שלא תמיד מצליחים לנקות עם פילינג רגיל. מצד שני אני לא ממש משוכנעת שאי אפשר לעשות הכל בבית. אולי יש תכשירים שאם נשתמש בהם על בסיס קבוע לא נצטרך טיפולים כאלה כל 3 חודשים מי יודע.

הילית*

New member
נופר, יש לי קוסמטיקאית מעולה

באיזורי חן. אני לא זוכרת מה שמות המוצרים בהם היא משתמשת אבל תאמיני לי שאני סומכת עליה בעיניים עצומות כבר 10 שנים ויש לי פה ושם בעיות בעור... אם תרצי אני אשלח לך מסר עם הטלפון שלה (דרך אגב זו הקוסמטיקאית שרחלי הלכה אליה לפני החתונה)

למעלה